Nog een ‘verwarde’ eenzaat

Islam heeft niets te doen met islamEen 17-jarige Afghaan op zoek naar veiligheid, een geweldloze samenleving, gastvrije mensen, hoogintelligent, vlijtig, rustig, ongeïnteresseerd in godsdienst, stapt in de trein en weert zich tegen reizigers uit Hongkong, bekend voor hun agressiviteit, die hem belagen.  Over hun motief en de reden van hun aanwezigheid in Duitsland is nog niets bekend. Feit is dat de politie de onbegeleide jongere in ware nazistijl dood schoot.  In zijn doodsangst richtte hij zich tot Allah met een laatste gebed.

De Hongkongers werden in staat van beschuldiging gesteld.  De agenten wacht een tuchtprocedure.

“De journalisten zouden moeten afleren op de seismograaf te slaan als een aardbeving dreigt”

“Nice dreigt overal”, stelde Junge Freiheit, en kreeg prompt gelijk.

Weer een moslim die willekeurige, onschuldige, burgers meent te moeten doden omdat die walgelijke ideologie hem dat heeft ingefluisterd: het doden van ongelovigen, dat is een plicht, opdat de Ummah moet komen.

Lees meer…

Volgens de poco pers valt het nog best mee: ‘tiener‘ in plaats van ‘Afghaanse asielzoeker’.

 

4 gedachten over “Nog een ‘verwarde’ eenzaat

  1. Mijn medeleven aan de familie ,vrienden ,kenissen en heel de ganse nest van die jonge onbegrepen Afghaan die enkel op zoek was naar liefde en veiligheid . Moge Allah hem verwelkomen in zijn pretpark .

  2. Taalkundigen twijfelen of de man die ons werd getoond wel een Afghaan is. Hij schijnt in zijn bekentenis het Pakistaanse Pashtu gesproken te hebben. Aan zijn leeftijd wordt eveneens getwijfeld. Zou het kunnen dat ons een verkeerd filmpje onder de neus geschoven werd?

    • Zouden de Chinese Hongkongers zichzelf ‘bezeerd’ hebben om het Duitse multicul-sprookje te doorprikken? In dienst van het AfD of Udo Voigt?

Reacties zijn gesloten.