5 gedachten over “Nog een NSA-spionageschandaal

  1. Het was even aangenaam schrikken toen ik naakte dames zag onder de betogers , zouden ze dan toch wat meer westers gezind worden ….tot ik mijn andere bril opzette , weer een illusie armer ! Die voorste breedsmoelkikker toonde enkel twee blote dames uit zijn persoonlijke collective .

    • René, daar geloof ik niks van. Volgens mij betogen ze omdat zij zich gediscrimineerd voelen met de vrouwen die ze hebben en dragen deze foto’s mee om te tonen dat zij westerse vrouwen willen.

  2. Totaal ongeloofwaardige foto. De (zeer slechte) fotoshop ligt er zo vingerdik bovenop dat het lachwekkend is. Ander en beter om te overtuigen, zou ik zeggen. En niet dat ik voor deze knullen enige sympathie zou hebben.

    • Klopt. Er staat ook in het artikel dat de foto bewerkt werd, maar dat men het als symbool moest interpreteren.

Reacties zijn gesloten.