Duidelijk toch?

Oriëntaalse migranten bestormen raadhuis van Berlin-Kreuzberg en vallen Duitsland aan

http://ejbron.files.wordpress.com/2013/11/screenshot_3213.png?resize=488%2C259

Het is zover! En je kunt niet eens zeggen dat de moslimmigranten achterbaks, zonder oorlogsverklaring, bij heldere hemel hebben aangevallen. Ze hebben deze slag volgens alle regels van de oorlogskunst aangekondigd. Het is niet hun schuld dat Duitsland* deze oorlogsverklaring niet wilde horen:

Meer hierover

* Nvdr: en de rest van Europa

3 gedachten over “Duidelijk toch?

  1. Ieder volk dat slachtoffer dreigd te worden van demonisering , onderdrukking , racisme , onverdraagzaamheid heeft het recht te protesteren , zelfs in opstand te komen .Maar dat recht hebben wij inboorlingen niet ! Dat recht is voorbehouden aan de criminaliteitsverhogers , tafelschuimers , avonturiers en cultuur-verrijkers. Krijgen ze wel genoeg steun , is de gratise medische verzorging wel voldoende , is het leefloon toereikend , is er wel aandacht genoeg voor hun noden en eisen , begrip en respect voor hun religieuse overtuiging , zijn er wel genoeg moskeeen . Is een centrum voor gelijke kansen en racismebestrijding wel voldoende ? is er geen nood aan enkele klonen van Youssef Le Blanc Indien U denkt van niet ! Stem in 2014 voor PS , SPa Groen en Ecolo . Wij zullen er alles aan doen om het lot van die arme minderheid te verbeteren tot eer en tevredenheid van onze Europese Unie en Verhofstadt

    • Rene, In het Vlaams Parlement is zopas de oprichting van “interfederaal antidiscriminatie centrum goedgekeurd. Ja ook N-VA stemde voor. Dus zoals u aangeeft is één centrum niet genoeg. Raar volkje die poco Vlamingen.

Reacties zijn gesloten.