Nog een nepvonnis

Hedayat Rahmati (24) was één van de acht Afghanen die deel nam aan een afschuwelijke groepsverkrachting die een ganse nacht duurde van een jonge Zweedse moeder  in een asielcentrum in Zweden.

Hij werd veroordeeld tot 6 jaar hechtenis gevolgd door uitwijzing maar hij loopt nu vrolijk rond in Zweden na zijn vrijlating.  Afghanistan wil hem niet terugnemen.  Dus Zweden laat het hierbij.

He is behind the worst gang rape in Swedish history - gets to stay

De groepsverkrachting die alle ziekelijke verbeelding tart vond plaats in een asielcentrum in Mariannelund in Småland in december 2011.    Wie meer wil weten over de misselijkmakende gruwel kan hier er meer over vernemen (Engels).
Volgens het vonnis zou Hedayat Rahmati na zijn gevangenisstraf van 6 jaar voor een periode van 15 jaar uitgewezen worden, maar hij werd al na 4 jaar terug op vrije voeten gezet.  Eigenlijk had hij verleden zondag op het vliegtuig terug naar Afghanistan moeten zitten maar de deportatie werd geannuleerd.  Afghanistan wil hem niet meer.

Vraagt zich iemand af hoe het slachtoffer zich voelt?

FT

5 gedachten over “Nog een nepvonnis

 1. Er komt ook een ander geluid uit Zweden. Morgen vrijdag komt een Zweedse auteur, Daniel Friberg, spreken over zijn boek ‘De Terugkeer van echt Rechts’ bij het NSV. Spijtig dat ik niet kon achterhalen waar die spreekbeurt doorgaat. Blijkbaar is Daniel voor zijn denken in goed gezelschap want hij verwijst naar Julius Evola, Alain de Benoist, Alexander Dugin, Dominique Venner e.a. Hij lanceerde ook een nieuwe webstek Right On.

  Wat is voor Daniel echt en vals rechts?
  Vals rechts is simpelweg liberaal-rechts (is De Wever niet liberaal-rechts?), het rechts dat enkel in naam rechts is georiënteerd. Terwijl het volledig gecapituleerd is van het linkse wereldbeeld en de ziekte van het cultureel marxisme. Het is niet de politieke beweging die Europa verdient en nodig heeft in deze donkere tijden. Het is tijd dat we ze naar de vuilnisbelt van de geschiedenis verdrijven.

  Daniel vindt verder: we moeten met hen de oorlog aangaan op een metapolitiek (of anders gezegd: gedachten en gevoelen van mensen die de samenleving en politiek beïnvloeden) niveau en succesvoller dan zij worden.
  Met dit doel voor ogen moeten we een sterkere greep op de media en cultuur krijgen, waardoor we de meningen beter kunnen ‘beïnvloeden’. Op deze manier kunnen we de groeiende ontevredenheid over de massa immigratie en de linkse ideologie op een constructieve manier gebruiken. We moeten ook beseffen dat deze oorlog op verschillende niveaus wordt uitgevochten en dat we -los van de metapolitieke strijd- ook politieke partijen nodig hebben om onze ideeën uit te dragen en te wettigen. Tevens moet er een focus zijn op het uitbouwen van een financiële macht.

  Ga alleszins zijn boek kopen en hopen dat een dergelijke metapolitieke beweging in Europa kan groeien.

 2. Wat een degoutant smoeleke en een haarkapsel dat ge alleen kunt krijgen na een rit in een spooktreintje op de Sinksefoor . Is dat een van gouden penis ridders . Het zou kunnen , hij maakt het duidelijk met zijn twee vingers . Ik heb ze niet alle vijf enkel maar twee

  • Het is de man die als eerste de jonge vrouw de kleren van het lijf trok en haar verkrachtte. Waarbij moet vermeld worden dat hij het op een ‘normale’ manier deed.

Reacties zijn gesloten.