Neem liever geen risico’s

“Het posten van foto’s op sociale media kan kanker veroorzaken.” 

dixit Sheikh Sa’d Al-Ateeq, Saoedische imam en professor endocrinologie aan de universiteit van Zandbakstad.  Hij verduidelijkt: deze foto’s zouden kunnen gecopieerd worden waarna er een verwensende toverspreuk kan over uitgesproken worden.

 

5 gedachten over “Neem liever geen risico’s

 1. In Gent habben de foorkramers van de Halfvastenfoor hun kramen gesloten. Dat melde Gisteren VTM Nieuws. Ze deden dat uit protest tegen de plannen van het stadsbestuur om vanaf volgend jaar de kermis te “vernieuwen” (weet u wel).
  Het stadsbestuur wil vanaf volgend jaar meer diversiteit brengen op de kermis. Zo zal er meer plaats komen voor nieuwe attracties. Daardoor zou een aantal lunaparken moeten sneuvelen, van 17 naar 10. Ook bij de eetkraampjes wil de stad vernieuwing: meer gezonde snacks en een vegetarisch aanbod.

  Hier draait het allemaal om.

  1. Germany bans pork sausages in schools and canteens to avoid offending Muslims: report

  Germany continues to commit cultural suicide. A new report suggests that sausages have been removed from public canteens to avoid causing offense to Muslims.

  According to the IB Times, a regional branch of German Chancellor Angela Merkel’s CDU party is fighting to keep pork sausages on the menu.

  Their proposal will be presented by the CDU’s Schleswig-Holstein group in the state parliament’s session next week.

  Daniel Guenther, the group’s parliamentary leader, claims that pork products were being taken off the menu in schools, nurseries and canteens

 2. Weerhoud je er van om de vervloeking en straf van Allah over iemand te vragen.” (Aboe Dawoed, Tirmizi, Hakim)

 3. Als ik die foto zie van die Saoudi S-zeik aan het begin van dat Tuubeke vrees ik niet dat ik daar kanker van ga krijgen . Ik krijg wel een gevoel van onbehagen en zijn smoeleke geeft braakneigingen Volgens mij is die professor geworden niet door studies maar wel met een “”toverspreuk”

 4. Mag ik jullie aandacht vragen dat dergelijke kwieten in “A” aan duivel zuivering doen.
  Nogmaals,het multiculturele spul wordt geboren als moslim(a)er is geen vrijheid in de moslimwereld.
  Van kindsaf wordt men gebrainstormd en diegene die voor zichzelf denken worden aanzien als westers verdoemd.

Reacties zijn gesloten.