Na Xerox-Theo, nu Copy-BDW

Raar fenomeen.  Het lijkt erop dat BDW de stellingen van zijn opponent in de 7de Dag, enkele dagen later overgenomen heeft in zijn zgn. “open brief”.  Nochtans had hij daar gezworen dat hij nooit-of-van-ze-leven een voorstel van het Vlaams Belang zou goedkeuren.  Copiëren daarentegen is toegestaan, nietwaar Theo?

Zeg, @tomvangrieken, al nagekeken of in zijn brief de copyright-wetgeving niet schendt?

FVE

5 gedachten over “Na Xerox-Theo, nu Copy-BDW

  1. BDW weet van geen hout pijlen meer te maken. BDW neemt de voorstellen van Vlaams Belang over in zijn “bedelbrief”. BDW wil bij de kiezer overkomen als de politicus die het aandurfde het probleem op de agenda te plaatsen. BDW ziet plots dat de onophoudelijke stroom “vluchtelingen” de pan uit swingt. BDW de man die voor de oplossing staat van het “vluchtelingen” probleem. Dit terwijl zijn staatssecretaris bij Adolfine Merkel zijn hulp is gaan aanbieden om “vluchtelingen” uit Duitsland bij ons op te nemen. Die zelfde Theo Francken die nu nog naarstig op zoek is naar nieuwe opvangplaatsen voor de stroom die ons nog te wachten staat. De minister van onderwijs die op zoek is naar oplossingen om de kindjes van de “vluchtelingen” onder te brengen in scholen. Alles wijst er op dat er geen halt zal toegeroepen worden aan de overspoeling van van de Europese landen door “vluchtelingen”. Laat ons eerlijk zijn, BDW denkt enkel maar electoraal. Wie nuchter en objectief de feiten en gebeurtenissen tegen elkaar afweegt kan zich enkel de vraag stellen, wie houdt wie voor de gek???

  2. @ Walter, klopt volledig wat je hierboven schreef. het gaat BDW inderdaad om het electoraal belang alsook zijn eigen belang, Vlaams belang moet daar harder op hameren iedere keer (ook al komen ze te weinig aan bod) dat ze maar de mogelijkheid krijgen.

  3. Het vluchtelingenprobleem knaagt aan onze financiën en laat grote gaten achter . Niemand behalve het VB heeft een oplossing.

  4. Ik kan maar alleen bevestigen wat ik iedere keer zeg als het over BDW gaat : ik lust die man niet want hij is een opgeblazen kikker en egoist tot in de kist,

Reacties zijn gesloten.