Na dagenlang rond de pot draaien…

The Undiscussables: How to Address the Elephant in the Room

… bleek het om een “sociologisch probleem” te gaan

Onze redactie besloot dàààgen geleden zich gedeisd te houden. Overlevingsinstinct. Maar nu is blijkbaar de olifant in de kamer in vol ornaat zichtbaar geworden.

 • Eerst werd er melding gemaakt van besmettingstoename bij de joods-orthodoxe gemeenschap in Antwerpen. Niet dat dit met zoveel woorden gezegd werd. Ho maar: er werd voorzichtig gemeld dat er nogal wat mensen teruggekeerd waren uit Israël. Waarop quasi onmiddellijk het verwijt volgde dat de joodse gemeenschap hierdoor gestigmatiseerd werd.
 • Vervolgens kregen we melding van de gemeenten met een opvallende toename. Dan werd er ons verteld dat het ging om mensen die moeilijk bereikbaar zijn. Moeilijk bereikbaar? Leven die op de achterkant van de maan?
 • Dan – voor wie het nog niet begrepen had – een verduidelijking: Antwerpen-Noord, Borgerhout, Deurne en nu ook het Kiel. En enkele plaatsen in Limburg, West-Vlaanderen en Henegouwen.
 • Laat dat nu net de gemeenten, de districten zijn waar de IJslanders zich neergelaten hebben.
 • En – als kers op de taart – een verontruste arts, verbonden aan het Stuivenbergziekenhuis, mocht zijn boodschap brengen in het tv-nieuws.
 • En nu gaan ze “influencers” inschakelen. Onze redactie wil een handje toesteken; kijk naar de video onderaan. En doe vervolgens het tegenovergestelde.
 • Om wat te doen? Voorschrift van een enkelband uitschrijven?
 • Wij wensen hen én de spionnenbrigade veel succes.
 • Beschermende kleding niet vergeten. En daarmee bedoelen we niet het mondmasker.
 • Volg dit bruggetje en vermaak u met de reacties van de lezers.

https://www.hln.be/in-de-buurt/antwerpen/-besmettingshaard-bij-marokkaanse-gemeenschap-is-sociologisch-probleem~a007554d/

1 gedachte op “Na dagenlang rond de pot draaien…

 1. Het is hier geen sociologisch maar een politiek gevoelig probleem, waar niemand zijn poten wil aan verbranden.
  https://sceptr.net/2020/07/besmettingshaard-bij-marokkaanse-gemeenschap-is-sociologisch-probleem/
  met citaat :
  “Fractieleider voor sp.a in de Antwerpse gemeenteraad, Hicham El Mzairh, bevestigt dat. “Families leven soms met drie generaties samen onder één dag. Grootouders gaan niet naar het rusthuis, er zijn veel kinderen. Besmettingen gaan sneller rond. Hetzelfde gaat trouwens op voor de Turkse en Joodse gemeenschap”, stelt hij..” (=einde citaat).
  Vervolgens kwam er dan de oproep van Jan Hesp voor een dringende vergadering van de Nationale (on)Veiligheidsraad :
  https://sceptr.net/2020/07/jambon-wil-nationale-veiligheidsraad-vervroegd-samenroepen/
  Uiteindelijk besliste sayan Wilmès : “..Premier Wilmès kondigt intussen aan dat ze zondagochtend een vergadering van het overlegcomité bijeenroept … (=einde citaat). En dit op een zondag !! Waren er daar die een extraverdienste zochten via de zondaguren ??
  En dan baarde de berg een muis : https://sceptr.net/2020/07/wilmes-na-overlegcomite-we-moeten-ook-niet-overdrijven/
  met citaat : “Premier Sophie Wilmès: “We moeten ook niet overdrijven”. (=einde citaat) . Inderdaad, als het uitverkoren volk en de beschermde soorten, die dienen als kiesvee, in het vizier komen, mogen we niet overdrijven. Dit overdrijven geldt alleen maar tegen “les flamins” die niet genoeg kunnen gekloot en gesaboteerd worden.
  Ondertussen wordt in de MSM leugen – en verraderspers, volop campagne gevoerd voor de 2de golf, ganse pagina’s vol. Niemand stelt echter de vraag : ”Een griep in de volle zomer, bij temperaturen tussen 20 à 30 graden “.
  Een analyse van het griepfenomeen in de volgende link met video die voortdurend wordt verwijderd door youtoube en vimeo :
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/07/corona-de-waarheid-in-7-minuten.html
  De video van 7 minuten is in het NL. en mag vrij verspreid worden.
  In deze video wordt ook verwezen naar een geneesmiddel dat goede resultaten geeft, maar op alle mogelijke manieren wordt tegengewerkt, enkele bronnen :
  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/hoe-fauci-al-wist-van-hcq-in-2005/#respond
  met ondertitel : “Niemand had hoeven sterven..”(=einde titel)
  Over deze sabotage :
  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/36-steps-authorities-have-taken-to-guarantee-maximum-death-disruption-from-coronavirus/
  met daarin een 2de bron :
  http://anthraxvaccine.blogspot.com/2020/06/how-false-hydroxychloroquine-narrative.html
  met titel : Saturday, June 27, 2020 How a false hydroxychloroquine narrative was created, and more (=einde titel).
  Deze link bevat 36 stappen om de medische hulpverlening te saboteren. Er wordt ook verwezen naar België.
  Op basis van het voormelde zijn er dan ook 2 mogelijkheden :
  1. Het gaat hier nu om een gigantisch bedrog met een griep die op een bedrieglijke wijze wordt uitgerokken met daarbij een psychologische terreur gevolgd door een financiële en economische sabotage.
  2.Ofwel is er toch een probleem en dat gaat het om een biologisch wapen, met dezelfde doeleinden als vermeld in punt 1.
  In beide gevallen moet de regering kleur bekennen en consequent handelen, wat ze echter niet doet. Wel integendeel, er wordt meegewerkt aan de samenzwering.
  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/kijk-officiele-documenten-achter-de-covid-plandemie/#comments
  met citaat : “Mensen in hoge gezondheidsfuncties hebben opzettelijk gefaald in hun eed om de mensen te beschermen, en wij dienen als burgers ernstig wakker worden en er iets definitief aan doen. Elke regering is medeplichtig geweest aan de vernietiging van de economie van hun eigen land, het enorme lijden van hun mensen, veroorzaakt door deze massale sluitingen en soms huisarrest-aanvallen. Verloren banen, twijfelend levensonderhoud, doel in het leven, het sociale leven, en mensen werden weerhouden van elke normaliteit in het buitengaan, zelfs naar heiligdommen in de natuur.
  Maar tegelijkertijd ook gedwongen, maskers te dragen in het openbaar. En zich vooral te onderwerpen aan de politie en overheidstirannie, die aan alle kanten volstrekt mank gaat aan enige consistentie! Ondertussen zijn kleine en grote bedrijven omgevallen, is het gezinnen onmogelijk gemaakt om hun bejaarde familieleden in een hospice te zien, en zijn velen alleen gestorven…”(=einde citaat). Dit alles zijn daden van (hoog)verraad en misdaden tegen de mensheid. En ik blijf het herhalen : Na WO II = dood met de kogel, voor veel minder!!!
  Bij deze Covid 19 zijn er tientallen motieven, naast de internationale, zijn er die veelal plaatsgebonden zijn zoals in België de communistische logeterreur tegen Vlaanderen. Er is echter 1 motief dat op tal van plaatsen voorkomt en dat werd onthuld door virusterrorist Van Gucht :
  https://sceptr.net/2020/07/van-gucht-als-deze-crisis-trump-ten-val-brengt-ben-ik-trots-op-het-virus/
  met citaat : “In een interview met de Humo maakte hij echter wel een paar zeer opmerkelijke uitspraken, waaronder “als de crisis Trump ten val brengt, zal ik trots zijn op het virus.” Het is niet de eerste keer dat zulke uitspraken worden gemaakt, alsof het virus een soort zegen is. Psychiater en filosoof Damiaan Denys vertelde zo ook in de Humo dat je “het coronavirus geniaal zou kunnen noemen, in West-Europa treft het namelijk vooral de oudere witte man……..Nu lijkt het erop dat Steven Van Gucht hetzelfde doet. “Ik wil zo’n virus uitroeien, maar ik heb er tegelijkertijd een enorme bewondering voor. Wat mij in het bijzonder genoegen schenkt, is dat dit coronavirus de ondergang zal betekenen voor Donald Trump. Hij houdt al jaren stand door mensen af te dreigen en het luidst te roepen. De waarheid of goede argumenten doen er niet toe. Maar een virus kun je niet afdreigen. De mensen zien nu dat de realiteit zijn dwaasheid inhaalt. Ik denk niet dat hij de presidentsverkiezingen in november zal winnen. Dan zal ik toch trots zijn op dat virus.” En dan een titel :
  “Steven Van Gucht: “Virus als vonk voor revolutie” (=einde citaten.).
  Een dergelijk saboteur en verrader mag daar blijven zitten. In alle geval is met zijn uitspraken duidelijk gemaakt waarover het werkelijk gaat, bij deze Covid 19 samenzwering. Waar zitten de Vlaamse partijen ?? Heeft men daar dan iedereen toch bij de kloten ?? Anders is een dergelijke passiviteit en ook lafheid niet te verklaren.

Reacties zijn gesloten.