Waar stopt het? Wanneer grijpen we in?

Wij oogsten wat we gezaaid hebben… Als men standbeelden laat slopen, als men boeken laat verbranden, als de vrije meningsuiting gecensureerd wordt, als criminelen de hand boven het hoofd gehouden wordt… dan zijn ook kerken niet meer veilig. De vraag is niet óf er nog kerken in de fik zullen gestoken worden, de vraag is op wélke kerk er na de St. Pieter en Pauluskathedraal in Nantes een aanslag zal gepleegd worden.

Mocht dit op een gebedsplaats van een andere geloofsovertuiging gebeuren… dan kan u zich de wraak van het straattuig wel voorstellen.

Wat zal blijken na het onderzoek? Verward iemand? Ongelukje bij restauratiewerken?

1 gedachte op “Waar stopt het? Wanneer grijpen we in?

 1. Natuurlijk is dit allemaal geen toeval. Daar zit een welbepaalde strategie achter. Een herhaling van de vernielingen die gepleegd werden tijdens de Franse Revolutie. En daarmee is ook duidelijk wie er voor verantwoordelijk is.
  Hierbij dient men steeds een onderscheid te maken tussen de uitvoerders en de opdrachtgevers. Zoals bij een “false flag” worden de uitvoerders ofwel geliquideerd , ofwel voor de leeuwen gegooid, naargelang er voor de opdrachtgevers het meeste voordeel is uit te halen.
  Bij de opdrachtgevers van heden komen terecht bij de 2 olifanten in de kamer, die schuil gaan achter la gauche caviar !!! De commentaren van Macron over Nantes zijn dan ook een tergend en schijnheilig bedrog.
  Dus om het heden te kunnen begrijpen, dienen we terug te kijken naar het verleden :
  https://www.henrymakow.com/2014/07/Were-Illuminati-Jews-Behind-the-French-Revolution.html
  We zien hier opnieuw de misdadige rol van de logemaffia’s. Een criminele organisatie die fungeert als operationele arm voor de andere olifant in de kamer. Logemaffia’s die al eeuwen betrokken zijn bij alle mogelijke dood en vernieling. De aanslag in Sarajewo werd georganiseerd in de tempel van het Groot Oosten in de rue des Cadets in Parijs. De praktische uitvoering gebeurde via een loge in Saloniki, alwaar ook de Armeense genocide werd geregisseerd.

  En nog iets : de brand van Leuven in 1914 was ook een complot, en dus geen toevallige gebeurtenis, en ook hier lopen er sporen naar de logemaffia’s.
  Over dit laatste wordt echter ook schijnheilig vals gezwegen.
  En diezelfde logemaffia’s voeren heden opnieuw oorlog tegen ons via :
  Coudenhove Kalergi, Agenda 21 -30, Covid 19 en de strijd tegen het racisme & slavernij(sic).

Reacties zijn gesloten.