4 gedachten over “Moslims in de EU (schatting)

  1. Die kaart is een hele geruststelling. In alle Europese landen kunnen er nog een pak bij , laat maar komen , leve het socialisme en het groenalisme . Die map kan ook nuttig zijn voor onze moslimbroeders . Ze weten nu precies waar ze moeten zijn om pensioenen te redden . Binnenkort komt er nog een kleurje bij als Turkije lid wordt van de Unie , wordt dat aangegeven door “rood” bv 99 tot 100 procent ,muslim, population

  2. Beangstigend.
    Hopelijk wordt dat blauw héél snel geel, als we op 25 mei “juist” stemmen zou dat wel eens sneller kunnen dan die EU leeglopers kunnen denken.

    • Juist stemmen is Vlaams Belang stemmen want de NVA is een pro Europese stem en dat is een stem tegen Vlaanderen

  3. Die kaart doet me ook denken aan een kankerdiagonose ! Uitzaaiingen in zowat alle westerse landen . Dokter Rechts een kankerspecialist met faam doet er alles aan , om zijn patient Mijnheer Europa te redden. De cellen echter vermenigvuldigen zich snel , mede dank zij bepaalde Voodoo artsen die denken dat , dank zij hun rood gekleurde rituele tussenkomst , daarbij nog een hoog honoraria opstrijken , alles wel in orde komt . Die moslimcellen hebben geen respect voor onze denkwereld , cultuur en traditionele religie . Zij hebben ook geen respect voor een mensenleven zelfs niet voor hun eigen vrouwen . Ik herinner mij een uitspraak van Mark Twain met een beetje aanpassing doet het onze zandbakbroeders misschien even nadenken ” Wat zouden Moslims zijn Zonder Vrouwen ! Zij Zouden Zeldzaam Zijn Heel Zeldzaam . Laten we daar mee beginnen ,respect voor hun Eigen Soort kweken Het is slechts een begin in ons groot beschavingswerk dat ons te wachten staat , want ze zijn er nu eenmaal en raken ze niet meer kwijt ! We kunnen tenminste proberen ze een behoorlijke opvoeding te geven , ver weg van alle sprookjes en waanideeen .

Reacties zijn gesloten.