Omgekeerde wereld

Groot Brittanië zit met 602 buitenlandse criminelen opgescheept…
… die ze niet mogen of kunnen uitwijzen
Reden: hun onaantastbare mensenrechten. 

Verleden jaar werd er weer een triest recordcijfer bereikt van criminelen die niet uitgewezen kunnen worden omdat ze misbruik maakten van hun ‘mensenrechten’.
Hun recht op een privé- en gezinsleven primeert.  Ook al zitten ze in de gevangenis.  Ook al zijn ze een gevaar voor de samenleving.

324 misdadigers “mochten” om die reden in G.B. blijven.  In de laatste 12 maanden voorafgaand aan de april hebben niet minder dan 602 criminelen door rechtbanken een ‘verblijfstoelating’ (lees: verbod op uitwijzing naar land van herkomst) toegezegd gekregen.  Een frustrerende interpretatie van artikel 8 van de Europese Conventie over de Mensenrechten, misbruikt voor het recht op “gezinsleven”. (Wij  hebben in het verleden hierover al voorbeelden aangehaald: verkrachters, die een jong meisje zwanger maakten, riepen nadien “het recht hun kind te zien” in om in het land te blijven.  En ze kregen nog gelijk ook!)

Het aantal niet uit te wijzen misdadigers stijgt van jaar tot jaar.
113 van hen zijn veroordeeld voor zware misdrijven zoals moord, doodslag, verkrachting, kindermisbruik.  En de niet zo heel stoute jongens veroordeeld voor criminele feiten zoals slagen en verwondingen, diefstallen met en zonder geweld e.d. mogen ook blijven.  Het aantal dat in beroep ging tegen hun uitwijzing bereikte verleden jaar een record: 2329 rechtszaken, een stijging met 36%.

De Britse parlementairen hebben zelf boter op hun hoofd.  Er werd een motie ingediend door Dominic Raab, van de Conservatieven, om hen uit te wijzen, maar het amendement op de Britse immigratiewet werd gewoon weggestemd, door een wisselmeerderheid met de steun van Liberal Democrats en Labour.

97 stemden voor, 241 tegen.  Hier ziet u het bijhorend filmpje van eind januari 2014:


De conservatieven zijn hopeloos verdeeld.  Nu hebben ze ook al een groep ‘rebellen’.  Ze zijn slechts met elkaar eens over het feit dat er iets moet gedaan worden aan de situatie, maar ze weten niet goed hoe ze het moeten aanpakken want “het zou in strijd zijn met de Rechten van de Mens”.

Nigel Farage zal dit zonder enige twijfel in zijn kiescampagne weten te gebruiken.

Mensenrechten…

FT

Daily Express

4 gedachten over “Omgekeerde wereld

  1. Vera Lynn , indien zij haar jeugd en stem zou terugkrijgen ik denk niet dat ze nog zou willen zingen tot eer en glorie van Engeland en voor de overwinning. Gewoon uit schaamte voor de huidige beleidsmakers Churchill is volop bezig zich rond te draaien in zijn graf zoals een kieken aan het spit . Mensenrechten ?? voor verkrachters , moordenaars , dieven , inbrekers . Hoe voelen de slachtoffers zich , als ze zien en horen hoe dat krapuul alle mogelijke bescherming geniet . Hebben die slachtoffer wel rechten ? als “mens” zijnde !

  2. Het wordt hoog tijd dat de landen van West Europa het hun door links aangesmeerde en zeer uitgebreide schuldgevoel van zich afschudden. Wij zijn vandaag niet schuldig aan misbruiken uit het verleden. Vroeger was vroeger en nu is nu. Er zijn nu echter misbruiken van nu en die moeten wel gestopt worden. Op de eerste plaats het misbruik van het concept van Mensenrechten waarbij het misbruik van mensenrechten door misdadigers niet alleen wordt toegelaten maar verdedigd ten nadele van een ganse inheemse bevolking. Misdadigers worden beschermd door de Mensenrechten maar hun slachtoffers niet. Hoog tijd om de verwrongen ideeën af te schaffen.

  3. buitenlandse criminelen, mogen zo terug gaan waar ze vandaan komen , anders worden ze tewerk gesteld ann de eigene verblijfsbaracken, nog een beeetje nato draad omheen, 600 volt erop en klaar is kees.

  4. In ons aller Belgique blijkt ook de raad van State bij criminelen het EVRM toe te passen. Doch in klachten door gedupeerde autochtonen blijken deze rechten een waardeloos vodje papier, zoals ik zelf mocht ondervinden.

Reacties zijn gesloten.