Morgen valt er niets te vieren.

Foto: Flensburg zeigt zum internationalen Tag gegen Homophobie Flagge.Morgen is het de dag van de homofobie.  Een dag die gegarandeerd niet ongemerkt zal voorbijgaan.

De burgemeesteres Simone Lange (multi-rood-gekleurd) van Flensburg heeft holebi verkeerslichten laten installeren.  Dit liep niet van een leien dakje want ze moest bij het gewestelijk verkeersministerie een speciale toelating aanvragen.    Kwestie van niet beschuldigd te worden van homohaat.  Ze bleef echter voet bij stuk houden: de drommen holebi’s zijn een gevaar op de weg en moeten gekanaliseerd worden.

Mevrouw Lange liet zich inspireren door de Hansestadt Hamburg en de Oostenrijkse hoofdstad. (video’s onderaan)

Pure schande.  De burgemeesteres wil de holebi’s verplichten apart de straat over te steken.  Voor alle andere seksuele voorkeuren telt gewoon een rood-oranje-groen licht.  Hoog tijd dat er iets voor de integratie der holebi’s gedaan wordt.

Ampel-Koalition für schwule Pärchen

En hoe moet het dan met de vrouwenlichten?  En met de geslachtstwijfelende, geslachtsmuterende mens?  Wie bedenkt voor deze moegetergde minderhedengroep een respectvol verkeerslichtfiguurtje?

Vrouwenquota

Roze zebra’s

Regenboog

7 gedachten over “Morgen valt er niets te vieren.

 1. Dat kan gevaarlijk en lastig worden ! Als ik in onwetendheid de straat oversteek via roze zebra’s dan zou het best kunnen dat ik enkele mooie jongens achter mij krijg

 2. Och homo’s zijn ook maar mensen …en ….Ik Hou Van Homo’s …..zolang dat ze niet van mij houden

 3. En de regenboogvlag is gehesen aan het Steen. Fons Duchateau vertelde de kijker waarom het niet kon op de gevel van het Stadhuis. Daar mogen alleen officiële landsvlaggen hangen en vlaggen van landen die hier een ambassade hebben.
  En vermits de homofiele wereld door een soort van Balfour Declaration nog geen thuisland heeft gekregen, kan hun vlag dus niet op het Stadhuis.

  Vermits de democratie kwistig is met het geld van de belastingbetaler, kreeg ook het departement van Homans haar deel.
  Ze heeft met dat geld een propaganda filmpje gemaakt onder de naam ‘Vooroordeel’. Ze kwam het met trots voorstellen in de Afspraak. Het is een stomme film omdat Liesbeth denkt dat we dan beter zullen nadenken. Ze laat ons een homo zien, een vrouw in een zomerjurkje, een zigeunerin, een kind met ros haar, een Marokkaan (of iemand uit de omgeving van Marokko) iemand met het syndroom van down, een invalide in een karretje en volgens Homans ook een genderfiguur.
  Dus een hele hoop figuren die worstelen met vooroordelen.

  Er is een grote lacune in haar filmpje. Er ontbreekt een man/vrouw met een hakenkruis op de borst en de fascistische helm van Mussolini op de kop. Kortom een figuur die met al die vooroordelen te worstelen heeft en dus onvermijdelijk een VB ‘er is.

 4. Zag op in het tv journaal ‘The Belgium Gay Pride’.
  Illegale vluchtelingen, Syriërs, Algerijnen, Zwarten, enz. allen waren ze geïntegreerd en vrolijk en blij. Ze hadden eindelijk de vrijheid gevonden en genoten van onze normen en waarden.
  Waaruit ik besluit dat de regering moet ophouden met nog verder geld uit te geven voor integratie. De integratie heeft zich voltrokken.

Reacties zijn gesloten.