Trumps strategische gezinshereniging

Afbeeldingsresultaat voor barron trump cartoonTwee nieuwsfeiten.  Eén strategie.

In de media vernemen we dat Trump zou denken over grote ontslagronde in Witte Huis.  De C4’s van woordvoerder Sean Spicer, stafchef Reince Priebus en topstrateeg Steve Bannon zouden liggen te wachten op de handtekening van de president.

Zoon Barron verhuist naar Washington.

Afbeeldingsresultaat voor thank you comeyNa het onverwachte ontslag van FBI-baas James Comey, kondigde de Amerikaanse president Trump de volgende verrassing aan: als opvolger moet zijn elfjarige zoon Barron Trump in de toekomst de strijd tegen de misdaad leiden.  Daarbij zal Barron ook aan het hoofd staan van het Russia-gate-onderzoek.

“Ik heb het volste vertrouwen in Barrons kundigheden,” verklaarde de president tijdens de officiële voorstelling van de nieuwe FBI-baas in Washington.  Niet toevallig, want zo voegde hij eraan toe “hij heeft fantastische genen”.

Na dochter Ivanka en schoonzoon Jared Kushner is Barron het derde familielid dat een hoge regeringspost zal bekleden.

Vote one, get them all.

4 gedachten over “Trumps strategische gezinshereniging

  1. ‘Het blijft in de familie’ is een kenmerk geworden van de parlementaire democratie. We hebben volksvertegenwoordigers families, die van huis zeggen ‘ik wil volksvertegenwoordiger worden’. Het brengt brood op de plank en welvaart. Ze hebben met het volk dat ze vertegenwoordigen, het volk dat werkt, waagt, wint of verliest weinig gemeen en nog minder een gemeenschappelijke interesse en denkwijze.
    Ik hou een parlementaire democratie dan ook voor schadelijk.

  2. Donald heeft zijn eerste buitenlandse reis gemaakt. Die eerste ging naar zijn goede vrienden in Saoedi Arabië. Dat zijn mensen die wereldwijd moskeeën laten bouwen en de jihad lief hebben. Ze zijn ook zeer behulpzaam als het om de ondersteuning gaat van Amerikaanse geheime operaties, zoals bij Al Quada en IS.

    In ieder geval heeft Donald zijn job als handelsvertegenwoordiger knap gedaan. Hij verkocht de Arabieren wapens voor een waarde van 110 miljard dollar. In de volgende tien jaren loopt dit op tot 350 miljard dollar.
    Voor welke oorlog?
    Och, als je voldoende wapens verzamelt, kan men ergens wel een oorlog vinden

Reacties zijn gesloten.