Regenboog

Of hoe een natuurfenomeen misbruikt wordt.  Alles moet in de regenboogkleuren.  Om aan te tonen hoe normaal de aantrekkingskracht tot het eigen geslacht wel is.  We hebben daar zo onze mening over, maar die gaan we achter onze kiezen houden.  Al heeft een goede verstaander slechts een half woord of bijgaande afbeelding nodig…

In Keulen vieren ze – als het van de sossen en de groenen afhangt – heel het jaar door carnaval.  Op straat moeten de vrolijke kleuren der neo-normale mens duidelijk maken dat de stad – sinds kort toegetreden tot het netwerk van de “rainbow cities”, de regenboogsteden – welke westerse stad is dat in de huidige tijden niét? – zich verzet tegen homofobie.

zebrapadL2a_roos verkeersborg

Ontwerp verkeersbord van Studio Rony: niet “bunt” genoeg?

En om dat in beeld te brengen zijn de nieuwe verkeerslichten met “bunte” figuurtjes niet genoeg.  Er kàn méér, er moét méér.  Zoals de zebrapaden, die gewoonlijk met witte strepen kenbaar gemaakt worden.  Het voorstel wordt gedragen en gesteund door de rode kameraden en hun groene concurrenten als een teken van “tolerantie“.  Het leven in de stad is immers niet zwart-wit, maar wel “bunt“, ofte kleurrijk.

De vraag is of ze met die zebrapaden in de “kleurrijke buurten” veel succes gaan oogsten.  Het ene “bunt” is het andere niet.

FT

Express.de

Roze zebra’s

5 gedachten over “Regenboog

  1. De zichtbaarheid van zebrastrepen moet het blijkbaar afleggen tegen de homopropaganda, zo ken ik de duitsers helemaal, grondig en radicaal tot op het bot. Wanneer scancodes op voedingswaren in regenboogkleuren?

  2. Dat meen je niet?
    Ik denk dat we nu ook bij Delhaize hoofddoeken mogen verwachten bij de kassavrouwen, die NLers zijn immers een door en door links volk.

  3. Welke kleur vertegenwoordigen wij , de normalen of hetero’s in die regenboog of werden wij reeds uitgesloten . De wereld is aan de Janetten , het enigste wapen tegen de oprukkende Islam

    • Hahaha, je had in de politiek moeten gaan, konden ze ook eens lachen.

Reacties zijn gesloten.