“Moeten papaja’s en geiten ook in afzondering?”

The Blackwing Diaries: My goat, gotten

De president van Tanzania, John Magufuli, had zo zijn twijfels bij de mondiale reactie op de coronacrisis en besliste een merkwaardige controle op de testprocedures van Covid-19 in zijn land te laten uitvoeren. Hij liet monsters nemen van planten, dieren en zelfs motorolie. Voorzien van menselijke namen en persoonlijke gegevens, liet hij die naar laboratoria sturen en testen op Covid-19. De gedeeltelijk positieve testresultaten bewijzen zonder twijfel de legitimiteit van zijn ongewone onderzoeksopdracht. Daarom vraagt Magufuli zich af, wat het betekent, dat sommige van deze monsters positief getest werden: “Moeten papaja’s en geiten nu ook in afzondering?” Hij concludeert, dat met deze testen een smerig spel wordt gespeeld en dat er ongelooflijke dingen in zijn land en wereldwijd gaande zijn. Daarom roept hij nu wetenschappers en specialisten in zijn land, maar ook wereldwijd op, hun onomkoopbaarheid te bewijzen, om zo alle “onzinnigheden” te ontmaskeren.

Het Coronavirus bereikte, zoals bijna elk land ter wereld, ook de eilandstaat Madagaskar in de Indische Oceaan met zijn 26 miljoen inwoners. Maar er worden inspanningen gedaan om het Covid 19-virus te bestrijden. Opdat er niet zou gebeuren wat in het vanouds bekend kampvuurlied wordt bezongen: “We lagen voor Madagaskar en hadden de pest aan boord […] en dagelijks ging er één overboord”, werd de Madagassische president Andry Rajoelina actief.

Hij verzocht te zoeken naar inheemse geneesmiddelen tegen Covid-19 op zijn eiland, dat door de 400 km brede Straat van Mozambique van het Afrikaanse vasteland gescheiden is. Trots verkondigde Rajoelina eind april dat Afrika een preventief en curatief geneesmiddel tegen Covid-19 gevonden en met succes gebruikt heeft: Covid-Organics. Covid-19 zou dus niet zoals de pest in het lied, maar wel beheersbaar zijn met natuurlijke middelen!

In plaats van het werk voor het algemeen belang te eren en Afrika te promoten, straffen de WHO en de Europese gezondheidsverenigingen Rajoelina en Afrika nu met desinteresse en een catalogus van verplichtingen. Het medicijn moet allereerst klinische testen doorlopen hebben, voordat het ook maar serieus genomen kan worden. De westerse media in hun functie als hun kruiwagen verklaren Covid-Organics daaropvolgend als een “toverdrankje” of “kruidenthee” en Rajoelina zelf als een niet serieus te nemen, naïeve “missionaris” en “corona loochenaar”. De WHO, Pharma & Co laten namelijk hun controle en de zaken met Covid-19 in Afrika niet zo eenvoudig bederven door een natuurlijk, bijwerkingsvrij en goedkoop geneesmiddel. Is het dan nog verwonderlijk, dat Rajoelina de Europese daden ziet als een poging van het Westen, Afrika te hinderen in zijn streven naar onafhankelijkheid? Daarom treedt Rajoelina met Madagaskar uit de WHO. Hij roept ook alle andere Afrikaanse naties ertoe op, uit de internationale organisaties te treden, zodat de Afrikaanse landen een zelfstandige en onafhankelijk gezondheidssysteem kunnen opbouwen.

Klik hier voor de bijhorende Nederlandstalige video, die wij momenteel niet kunnen insluiten daar Youtube niet bepaald vriendelijk is voor Kla.TV. Wie buiten de coronalijntjes kleurt moet en zal gecensureerd worden. Pas als er genoeg tijd overheen gegaan is, als het niet meer hoogactueel is, kan de betreffende informatie ingesloten worden. En dan nog bestaat er steeds het risico dat het verwijderd wordt na een klacht van de pharmalobby.

Wat betreft het geneesmiddel Covid-Organics waarvan bovenaan sprake: het heeft als hoofdbestanddeel de plant artemisia, ook door pater Daniël vermeld als natuurlijk middel tegen malaria en de gevolgen van de coronavirusinfectie. Artemisia shows ‘promise’ against Covid-19 in lab tests, say researchers

O.a. in Congo wordt volop artemisia geplant, ook al zijn de “wetenschappers” uiterst sceptisch, resp. afwijzend:

Voor degenen die het zeemanslied waarnaar verwezen wordt (nog) niet kennen, plaatsen wij deze opname. En neen, ook dit lied heeft niets met nazisme te maken, zoals trouwens talrijke Duitse (volks)liederen die men massaal in de doofpot gestoken heeft… vooral in Merkelland waar vaderlandsliefde samen met het hakenkruis verboden werd. Nochtans zou dit volgens de huidige “normen en waarden” aangeprezen moeten worden vermits het door de Gestapo met argusogen gevolgd werd daar het in het liederenboek der Edelweisspiraten vermeld stond.

Bij de reacties onderaan prijkt: “2020: …. und hatten Covid an Bord 😅“, verwijzend naar de talrijke scheepsbemanningen die maandenlang vast zaten, resp. zitten, omdat ze nergens aan land mogen gaan en kunnen vervangen worden.