Moedwillig verzuim?

“Jongeren” die ons zodanig haten dat ze in Antwerpen een aanslag wilden plegen… werden vrijgelaten. Het regime is er blijkbaar gerust in dat ze zich aan de “strenge voorwaarden” zullen houden. Eentje kreeg zelfs een heuse enkelband (wat dus niet belet om met een AK47 te schieten of een bom te laten ontploffen).
Het wachten is blijkbaar op de volgende moordpartij.

Geviseerde Filip Dewinter: “Ik heb wapens in huis”

Filip Dewinter krijgt voorlopig geen extra bewaking. Nochtans is gebleken dat de opgerolde terreurcel het op hem had gemunt. Het Vlaams Belang-kopstuk toont zich – geheel in zijn stijl – strijdvaardig. “Ik heb een wapenvergunning én voldoende wapens in huis om mezelf en mijn familie desnoods zelf te verdedigen.”  Lees verder…

8 gedachten over “Moedwillig verzuim?

 1. Och de tijden veranderen , kunnen we dat niet kladseren onder “kattekwaad”? Vroeger deden wij “bellekentrek” nu zijn de aanslagen erg populair bij onze getaande medemensch . Die (zogezegde) rechters hebben dat begrepen . Strenge voorwaarden en zelfs een enkelband voor de meest snuggere maar dan liefst ene rond de nek met een koord vastgemaakt aan een hoge tak van een boom. Recht naar het paradijs als martelaar. Vermits het nog JoNgErEn zijn worden ze daar vermoedelijk opgewacht door tweeenzeventig schooljuffers.

 2. Filip Dewinter krijgt voorlopig geen extra bewaking. Het lijkt wel een opgezet politiek spelletje …in de zin van “Doe Maar” opgeruimd staat netjes .

 3. Ik heb er reeds in een andere reactie naar verwezen, maar het is van belang om een onderscheid te maken tussen de “uitvoerders en ” opdrachtgevers – organisatoren”.
  Het is nog meer van belang de boodschap te begrijpen die achter deze terreurdreiging schuil gaat. Het gaat immers om een openlijke intimidatie.
  Deze is niet alleen gericht tegen Filip , maar ook en vooral tegen allen die in het verzet staan tegen de “multikul”, de islam, de EUSSR en de NWO.
  (momenteel brandend actueel met de AfD, FPÖ, Polen en Hongarije, de Brexit enz…).
  Een intimidatie waaraan de belgische bezetter actief meewerkt.
  Of wat had men verwacht ??? (=van corrupten die gechanteerd worden).
  Om een maximaal effect te hebben is het dan ook nodig dat een gekend figuur daarvoor gebruikt wordt. Een kogel in de brievenbus bij “Piet Snot” heeft immers niet het minste effect. Om dit effect te versterken en om de opdrachtgevers uit de wind te zetten, maakt men dan ook gebruik van diegenen die het best hiervoor geschikt zijn,voor het ogenblik althans. Als het werkelijk de bedoeling zou zijn Filip te liquideren dan zal men beroep doen op “vakmannen” en niet op halfbakken klungelaars. (= zie Jörg Haider).
  De beste verdediging is dan ook de samenzweerders reeds vooraf te ontmaskeren.
  In de veronderstelling dat deze bedreigingen echter persoonlijk tegen Filip gericht zijn, zal dit eerder te zien hebben met zijn pro- Syrische houding.
  Men draait immers niet ongestraft zijn “kazak”.

 4. Een iets is zeker ze krijgen onze Filip niet klein, voor zo een politieker loop ik door het vuur. Chapeau aan mijn vriend Dewinter.

 5. als we de retoriek volgen van onze media is een crapuleke dat andere mensen in gevaar brengt, een mes in de rug plant, doodschiet, gijzelt, een bom legt, drugsdealt, hijackt, vernielingen aanbrengt,…en ander dan dat liefs:
  – als de dader blank is en het slachtoffer een blanke: een moordenaar
  – als een dader blank is èn tegelijk lid van een vakbond en het slachtoffer blank of getaand is: een harde werker die één seconde zijn koelbloedigheid verloor, terecht gedreven door de onmenselijke dwang van slavenarbeid en een zeer zwaar beroep: toevallige slagen en verwondingen en vernielingen zonder de intentie het slachtoffer of de maatschappij te schaden
  – als de dader blank is en het slachtoffer een getaande: een racist/fascist
  – als de dader een getaande is en het slachtoffer blank: iemand die geestesgestoord is ofwel per abuis ietwat teveel gedronken of gesnoven heeft
  – als de daders en het slachtoffer getaand zijn: een banale familieruzie

  De straffen zijn dan ook navenant:
  – de blanke blijft jaren in voorarrest, en wordt veroordeeld voor lange jaren bak
  – het vakbondslid wordt geïdentificeerd na wekenlang diepgaand onderzoek door het Parket, hoewel vanaf de eerste minuut in alle sociale media zijn heldendaad op foto en op film urbi et ordi verspreid werd. Die man/vrouw loopt nog altijd vrij en ongedwongen op straat.
  – de getaande loopt ‘s anderendaags weer rond, met of zonder enkelband, oléolé

  Geloof je het niet? nochtans daar moeten statistieken van bestaan hé, maar die publiceren ze nooit.

 6. We moeten de zaak toch niet opblazen, Deze “terreurdreiging” verzinkt immers in het niet, vergeleken, met de bom(sic) die indertijd ontploft is in de brievenbus van de polderbizon., en waarbij ook een exemplaar van Het Pallieterke werd vernield.
  Toen werden we nog met echte terreur geconfronteerd. Antwerpen beefde toen op haar grondvesten.

Reacties zijn gesloten.