7 gedachten over “Moedig of waaghalzerij?

 1. Als de media het afgesneden hoofd van een ongelovige in FR mogen tonen, waarom zouden wij dan het hoofd van Mo niet mogen tonen?

 2. Prachtig en moedig initiatief . Indien in de toekomst dergelijke tentoonstellingen zouden plaatsvinden in een “moskee” dan zijn we een stap verder in de vrije meningsuiting en verdraagzame Islam

 3. ‘De tentoonstelling had in Amerika veel tegenstanders’

  De Internationale en haar duivelskinderen doen hun werk, ze kennen geen grenzen. Kan ook niet anders zou ze niet de internationale heten.

  1- Binnenkort staat men in Amerika met cartoons van het hoofd van Thomas Jefferson te pronken. De man die de stichter was van de Constitutional Republic, wordt in Connecticut verweten een blanke racist te zijn waarvan de naam moet verdwijnen. Hij was dan ook levensgevaarlijk. Bevocht de geldmacht en waarschuwde dat een natie die zich afscheurt van zijn agricultuur en zijn kleine ondernemers het slachtoffer wordt van banken en geldmagnaten, kortom van woekeraars.
  Een dergelijke waarschuwing is een enorm vergrijp en kan alleen maar komen van een blanke racist.
  2- in een college van de Yale University wil men dan weer komaf maken met John Calhou, vice-president onder John Adams. Hij blijkt ook een blanke racist te zijn waarvan de naam en de beelden moeten verdwijnen. Hij zal als dusdanig dan ook opduiken in verhelderende cartoons.
  3-in Helena (Montana) moet het memorial van de doden van de confederatie eraan. De gesneuvelde soldaten waren blanke racisten die de hel verdienen en geen memorial.
  4- dichter bij huis, in Duitsland moet de naam van de Ernst Arndt Universität in Greifwald verdwijnen, liefst met al zijn gedichten en geschrijf.
  Ernst Arndt was een blanke racist.

  Volgende tentoonstelling in de Van Maerlandtstraat : verdwenen namen, hoofden en geschrijf van blanke racisten.

 4. Blanke racisten is fout, maar gekleurde veroveraars, profiteurs, of missionarissen mag.

 5. Toch kunnen ze het niet laten de linkse ratten. ” De extreem rechtse partij “.

 6. Na een nachtje slapen plus de informatie die je dagelijks krijgt over de bezigheden van op hun tenen getrapte moslims, met politie in de buurt of niet, vraag ik me toch af met hoeveel de moedigen zullen zijn die de cartoons komen bewonderen?
  Ik schaar me dus aan de kant van de niet waaghalzen, mij niet gezien, voilĂ  mijn beslissing.

 7. Twee volle bladzijden + een halve krijgt FDW in GvA voor zijn tentoonstelling. De aanvallen in verband met provocatie laat ik voor wat ze zijn. Over de beweringen vanuit moslimhoek ‘ pure provocatie niet zal beantwoord worden door het zich laten opjutten omdat deze laatste tien dagen de meest heilige zijn van de ramadandagen, waarin ze zich bezig houden met bezinning over hun dagelijkse gedragingen en met vergevingsgezindheid,’ daarvan had ik graag de bewijzen gezien.

  Achter de woorden van een kopstuk van het VB -die anoniem in de krant kwam- sta ik wel : ik vind het onlogisch en zou het zelf nooit doen….en nog erger: hij brengt op deze manier de personeelslieden van ons secretariaat in gevaar’.
  Mijn bedenkingen :
  – er mag tijdens de tentoonstelling dan al politie toezicht zijn, na sluitingsuur en nadat de tentoonstelling voorbij is, is die er niet meer.
  – bij het verlaten van het secretariaat is er politie toezicht, een straat verder niet meer. De persoonlijke lijfwacht van FDW, Spitaels, zou je kunnen vergezellen om veilig en wel bij je auto of tram te komen. Maar de brave man kan zich niet in 10 splitsen.
  – ik denk dat het daadwerkelijke gevaar bestaat dat je je hachje waagt en waarvoor?
  – vanwege het veiligheidsrisico kon Geert Wilders weer niet op de uitnodiging van FDW ingaan dit maal om de tentoonstelling te openen.
  Ik heb in verband met Geert al lang mijn conclusies getrokken en heb daar tot nog toe geen jota aan moeten veranderen.

  Besluit : erg, het secretariaat personeel wordt in gevaar gebracht.
  niet erg, vermits het niet wordt aangehaald, dat de bezoekers in gevaar worden gebracht.
  erg, dat Geert een veiligheidsrisico loopt.

Reacties zijn gesloten.