Misdaad loont

Twee internationaal geseinde criminelen leven al jaren rustig in ons land. Dat blijkt uit een reportage van het VTM-magazine Telefacts. De twee waren vroeger lid van een Wit-Russische bende, maar ze hebben hier toch een verblijfsvergunning gekregen. Intussen hebben ze een gezin en leven ze ongestoord in het Waasland. Ze hoeven zich ook geen zorgen te maken, want ons land levert geen criminelen uit aan Wit-Rusland.

Bij de grootschalige collectieve regularisatie van 2009 hebben 670 criminelen een verblijfsvergunning gekregen.

HLN


 

 

10 gedachten over “Misdaad loont

  • Doch beiden moeten het met kilometers achterstand afleggen tegen de islam.

 1. Het parlement zit vol met criminelen . Het is dan ook een normaal verschijnsel , de ene crimineel helpt de andere

 2. Nog iets van gehoord bij “onze” onafhankelijke en objectieve media???

  Doodrijder Fouad: spijt van onthoofding kerkganger

  ANP-31856868-oepsie.jpgFouad E.M. zit in zak en as. De 24-jarige automobilist uit Ossendrecht die met een gi-gan-ti-sche noodvaart een ouder echtpaar doodreed in Antwerpen, is ‘erg aangedaan’. Nee, sterker nog: Fouad heeft hartstikke spijt van de moord die hij pleegde op vrome kerkgangers Rik (71) en Lydia (67) Demeerleer. Erewoord! Fouad testte negatief op zowel alcohol als drugs, benadrukt zijn advocaat, die voor ‘t gemak even vergeet dat zijn cliënt reed als een absolute bezetene. Uit eerste onderzoek van de politie blijkt dat Fouad met honderdveertig à honderdvijftig kilometer per uur over de Noorderlaan scheurde, terwijl slechts zeventig is toegestaan. “Mijn cliënt zegt dat die auto plots voor hem opdook en dat hij hen niet eerder had gezien. Hij heeft nog geprobeerd om te remmen en heeft die auto dan achteraan geraakt.” Het is natuurlijk de schuld van de langzame oudjes. Damn you, advocaat professor doctor meester Tim Smit. Deze jongen reed waarschijnlijk als Jos Verstappen in zijn hoogtijdagen: keihard en ongecontroleerd. Fouad scheurde zo hard dat het lichaam van Rik Demeerleer zonder hoofd werd teruggevonden in café De Luchtbal (bah). Klaag dan niet over foutje bedankt, alstublieft. Doe het voor de nabestaanden.
  Lees verder
  Klaps | 18-03-15 | 09:37 | Link | 109 reacties

 3. Onze Theo Francken kan dit wel aankaarten maar wat doet hij aan het probleem. Niks.
  Hoeveel criminelen zijn er in het kader van gezinshereniging het land binnengekomen op dit huidge moment onder Theo Francken?

 4. Indien het maar om 2 criminelen zou gaan, was het nog te begrijpen. Maar meer dan 600, dat is er ver over.

 5. Bij de grootschalige collectieve regularisatie van 2009 hebben 670 criminelen, 45000 gewelddadigen, 15000 opruiiers, en 250000 parasieten een verblijfsvergunning gekregen.

 6. Dergelijke waanzin kan enkel maar in het apenland België, ze zitten hier via een illegale weg en dat is een misdaad, dus, opakken en uitzetten zonder er woorden aan vuil te maken.
  Als dergelijke werkwijze voor 100% zou toegepast worden dan hadden wij nu een massa illegalen/criminelen minder rondlopen ”op onze kosten”.
  Ze, de Vlaamse regering, is op zoek naar 1 miljard euro!
  Poepsimpel:
  1 stop met die coburgers te onderhouden.
  2 stop met die massa regeringen en slaapzalen open te houden.
  3 stop met de roofbouw om die franskiljons te onderhouden.
  4 stop met die provincievreetclubjes te onderhouden.
  5 stop met religies te onderhouden.
  6 stop met die EU misdaadorganisatie te onderhouden.
  7 stop de discriminatie in pensioenberekenen.
  8 stop met allochtonen te onderhouden.
  De optelsom van deze besparingen loopt snel op tot 20 miljard euro jaarlijks.

 7. Onderschat de immigratie vanuit Oost-Europa niet, zeker wat betreft de georganiseerde misdaad. In alle Oost-Europese landen en vroegere delen van de USSR, zijn mafia’s actief die hun actieterrein verlegd hebben naar het Westen en de VSA. Bij deze mafia’s zitten “vakmannen”.. gespecialiseerd in alle mogelijke takken van de misdaad.(en waar de islam bij verbleekt!!!).
  Ons politioneel- en rechtssysteem is hier totaal niet tegen opgewassen.
  In de landen van oorsprong kunnen deze mafia’s rekenen op de hulp van corrupte regimes.
  Deze Oost-Europese mafia’s hebben daarenboven “samenwerkingsverbanden” aangegaan met bv. de Italiaanse mafia’s en ook de Zuid-Amerikaanse…
  Een inleiding in deze problematiek krijgt men via het boek “Zero, zero, zero” van Roberto Saviano.
  Er zijn ten andere ook nauwe banden tussen deze mafia’s en de politiek georganiseerde misdaad.(en waarbij drugs en wapenhandel als een rode draad doorheen lopen).
  In België werd daar ook al de aandacht opgetrokken in het beruchte ATLAS- verslag van de toenmalige BOB van Luik.
  De in het bovenvermelde tekst beschreven fraude geval is dan ook maar klein bier vergeleken met dat de door de mafia’s gepleegde misdrijven.
  Het gaat hier dan ook om een “kanker” waar tegen we momenteel totaal machteloos staan.
  Maar de meerderheid van het klootjesvolk stemt er voor, en blijft er voor stemmen!!!

Reacties zijn gesloten.