4 gedachten over “Geen toogpraat

 1. Vanaf 5′ legt hij in één zin uit waarom GR niet in de eurozone hoort: ‘Waar je voor de crisis in Athene €15 voor een broodje betaalde, is dat nu nog €8.’ In normale landen kost een broodje max €4.

 2. In Amerika lokte de kredietverleners à la Ronald Arnall van Ameriquest de crisis uit (2009). Als mensen langs de ene kant in grote luxe leven, moet er aan de andere kant noodzakelijkerwijs een overmaat aan armoede en ellende zijn.
  In de grond zijn armoede en slavernij slechts twee verschillende namen voor dezelfde zaak die erin bestaat dat het grootste deel van iemands energie niet voor hem zelf maar voor een ander wordt verbruikt.
  Het verschil tussen slaven en armen is : dat de eersten hun bestaan aan macht te danken hebben, de tweede hun bestaan aan list.

 3. Deze bovenvermelde uitspraak bevestigt wat ik reeds meermaals heb geschreven :
  De EUSSR is een middel dat ons moet meesleuren in de richting van de NWO, een sovjet achtige dictatuur, zoals beschreven in het boek “1984” van George Orwell.
  De problemen worden ook wetens willens uitgelokt cfr het principe ” problem-reaction-solution” van de NWO.(gebaseerd op de hegeliaanse dialectiek).
  Bij deze sabotage speelt dan de massale vreemdelingeninvasie een hoofdrol, als massavernietigingswapen. En dit alles is in feite maar een begin… !!!

Reacties zijn gesloten.