Men zegge het voort

Aankondiging FreddyVerlegen worden die correcte beroepspolitiekers nooit!

Voor de zoveelste maal werd de parlementaire onschendbaarhbeid van een vertegenwoordiger van een rechtse partij ontnomen en zoals gebruikelijk voor een onbenullig feit. Gisteren was het de beurt aan Marine Le Pen van het Front National. De correcte Europese beroepsparlementairen ontnamen haar de parlementaire onschendbaarheid omdat Marine, volgens hen, zwaar had gezondigd. En wat had Marine nu juist gedaan om dergelijke zware maatregel te moeten incasseren?

Het gaat hier over pure wraak tegenover het FN dat de laatste tijd het ene verkiezingsucces na het andere boekt. Daarom tracht men Marine te beschadigen met alle mogelijke middelen. In dit geval gaat het over een uitspraak van Marine in 2010 dus reeds DRIE jaar geleden!! Het was tijdens een meeting in aanloop van de vorige verkiezingen. En welke schandalige racistische praat is toen uit de mond van Marine gekomen?

Waarover gaat het?

Reeds enkele jaren, en in steeds méér straten van Parijs, nemen moslims meermaals per dag de straat volledig in bezit om te bidden. Geen enkele bewoner van die straten kan dan nog in of uit zijn garage en het verkeer wordt tijdens die bidstonden volledig lamgelegd. De linkse burgemeester van Parijs heeft de politie opdracht gegeven om niet op te treden tegen dat onwettelijk gebeuren waarbij burgers gewoon de straat bezetten en alle verkeer onmogelijk maken. En tijdens een verkiezingstoespraak heeft Marine gewoon luidop gezegd wat miljoenen inwoners van Frankrijk stilletjes denken namelijk dat deze straatbezetting haar deed denken aan de bezetting van de Duitsers tijdens de tweede wereldoorlog. En BOEM dit was er blijkbaar over! Dat de moslims dag na dag Franse wetten met de voeten treden en talrijke Parijzenaars hinderen deert de correcte Europese parlementairen helemaal niet maar dat de voorzitster van het Front National durft zeggen dat dergelijke feiten haar aan de Duitse bezetting deden denken blijkt in de ogen van die huichelaars een soort misdaad te zijn. Daarom willen al die achterbaksen hun steun betuigen aan het “collectif contre l’islamophobie en France” dat voor deze uitspraak klacht neerlegde tegen Marine Le Pen.

We kunnen moeilijk geloven dat Marine later door de rechtbank zal veroordeeld worden voor dergelijke prul maar men weet nooit wat sommige rechters uit hun mouw kunnen schudden. Ook Europees parlementair Frank Vanhecke van het Vlaams Belang (zie * onderaan) verloor vorig jaar zijn parlementaire onschendbaarheid voor een soortelijke prul maar werd inmiddels door de rechtbank vrijgesproken.

Dat duurbetaalde Europese ambtenaren zich met dergelijke onbenulligheden bezighouden maakt het duidelijk dat ze steeds meer en meer overbodig worden.

Men zegge het voort,
Freddy Van Gaever

* Nvdr: verkozen op de lijst van het VB, met de stemmen van het VB, maar hij heeft de deur toegeknald omwille van een liefdesaffaire en zijn zetel meegenomen.  Ray noemde hem steevast de “zeteldief”

1 gedachte op “Men zegge het voort

  1. goed geschreven !daarom luid en klaar VAS-I MARINE !!!!

Reacties zijn gesloten.