Mariam

Mariam

Wie denkt er nog aan Mariam, 15 jaar, Syrisch én christelijk?  Ontvoerd, gevangen gehouden, misbruikt, weggeworpen door volgelingen van de godsdienst van de vrede. Dit alles volgens Allahs heilige wetten, want de tiener kreeg telkens vooraleer ze verkracht werd een nieuwe bruidegom.

15 keer een huwelijksgelofte en vervolgens, nadat manlief het huwelijk geconsumeerd had, de verstoting.  Gereed voor de volgende bruidegom, de volgende verkrachting.  Tot ze eraan bezweek.  Men kan alleen gissen hoe ze haar na de laatste huwelijksvoltrekking ergens gedumpt hebben, waarschijnlijk vermoord.  Zo gaat dat in deze religie.  Alles volgens het boekje: eerst trouwen en dan pas verkrachten.

Voor Mariam en voor alle vervolgde christenen in Syrië en de andere Prachtlanden, deze hymne en psalm in het Arabisch.

KybelineFides

5 gedachten over “Mariam

  1. Dan zijn er bepaalde personen die beweren dat de Islam een religie is van redelijkheid, eerlijkheid, goedgunstigheid , rationeel denken , liefde en persoonlijke verantwoordelijkheid . In alle eerlijkheid , ik geloof dat ook ,maar dat betreft slechts een zeer kleine minderheid , die de moed niet hebben om de smeerlapperij van hun Islaaaam broeders openlijk te veroordelen . Omwille van de angst te worden beschouwd als afvallige , met alle gevolgen. Iedereen die het durft de Islam in het algemeen te bekritiseren , is niet meer veilig. Waarom zou Wilders bescherming nodig hebben , cartoonisten , schrijvers enz die ondergedoken moeten leven. Met geweld en terrorisme kunt ge veel bereiken maar ik schreef het al eerder , het zal niet blijven duren het kwade heeft een geduchte tegenstander , het goede !
    Mijn gedachten , medevoelen en sympathie gaat naar al diegenen die slachtoffer zijn of worden van religieus krapuul , die zich schuilen achter een zogezegde godsdienst om hun dierlijke instincten en sadisme vrije teugels te geven. Mariam we denken aan U , moge diegenen die jou zoveel leed hebben aangedaan de meest verschrikkelijk straf ondergaan , het waren geen mensen maar “beesten” Hoe dan ook , indien er een Allah of God zou bestaan die dat allemaal laat gebeuren onder een goedkeurend gemompel dan moet het scheldwoord voor dergelijk creatuur nog worden uitgevonden want de bestaanden zijn ontoereikend. Hoe mooi zou de wereld zijn zonder religie !

  2. Het is mijn overtuiging dat de Islaaaaam nood heeft aan missionarissen die de liefde en dergelijke ,zie mijn vorige reactie , predikken . Het zal echter niet gemakkelijk zijn om “wilden”en eencelligen te overtuigen dat het beter is om een koude doek te leggen op het hoofd van iemand die hoofdpijn heeft dan dat onmisbaar lichaamsdeel af te snijden ! nietwaar Yahya !

  3. Het is het zoveelste bewijs, en hoeveel moeten er nog zijn voor de wereld wakker wordt, dat islam misbruiken aanmoedigt en dat de volgelingen de grootste hypocrieten zijn die er bestaan. Ze zijn nog veel meer maar je mag niet alles luidop zeggen. Youssef el blanco staat altijd klaar achter de deur.

  4. Steeds kan men opnieuw de vraag stellen aan de zich noemende gematigde moslim met welke soena hij zich niet akkoord verklaart. Steeds zal hij hierop geen antwoord geven omdat men slechts moslim kan zijn of ongelovige volgens de Koran, t.t.z. all in of niets.

Reacties zijn gesloten.