Mao, de goede massamoordenaar

lovenaarA2Mao, de goede massamoordenaar

Naar aanleiding van de bijdrage over de puinhoop in  het Venezuela van Chavez  en de beschuldigen van “nazisme met den Dolf in de hoofdrol” tegen de deelnemers van de Pegida betogingen is het nuttig te kijken naar de exploten van de idolen van de rode adepten.
Een van deze idolen is Mao, de grote roerganger.
Zijn grote sprong voorwaarts veroorzaakte een hongersnood die aan ongeveer 42 miljoen Chinezen het leven heeft gekost.

Mao was bovendien een “liefhebber van jong vlees”.  De jonge vrouw Chen, met wie Mao vanaf 1962 naar bed ging, was 14.  De Grote Leider werd in 1893 geboren.  Zijn honger naar groene blaadjes, terwijl hij gehuwd was met Jiang Qing, één van de Bende van Vier, was algemeen bekend.  Hij praalde graag met zijn potentie en veroveringen.  Over zijn venerische ziektes zweeg hij liever.  Zijn jonge veroveringen werden naar de buitenwereld toe ‘verpleegsters’ genoemd.

Mao was een seksmaniak.  Er moest steeds een voorraad jonge vrouwelijke recruten gereed staan.  Generaal Peng Dehuai, later verwijderd, bekloeg zich erover dat hij zich de pooier van Mao voelde en hij vergeleek het met de selectie van keizerlijke concubines.  Deze konden echter, in tegenstelling tot Mao’s slachtoffers, in de Verboden Stad leven, hadden een zekere status, en werden goed verzorgd.  De meeste van Mao’s verkrachtingsslachtoffers werden door zijn lijfwachten gewaarschuwd nooit een woord te zegen over wat er hun overkomen was.   Ze werden na gebruik weggestuurd naar de meest afgelegen oorden in China.

Deze massamoordenaar en pedofiel is dus één  der “symbolen”  van het linkse schuim van de straat, dat de deelnemers aan de Pegida optochten uitscheldt voor “nazis….!!.”.

Het geeft dan ook  te denken over de ware aard  van dit  “antifa-schuim van de straat”.   Spijtig genoeg is er geen pers om hier de maskers af te rukken.

Lovenaar

Meer over de ‘duizenden misbruikte vrouwen en meisjes’…

 

3 gedachten over “Mao, de goede massamoordenaar

 1. Leopold II onze geprezen Vorst , God hebbe zijn ziel en atributen , liet zich ook niet onbetuigd . Vele negertjes lieten het leven voor de bijverdienste van deze Grooote Koning , voor , van … en door de Belgische onderdanen , waar wij spijtig genoeg , voorlopig nog deel van uitmaken . Van vreemde jonge dames was hij ook niet vies . Nochtans voor zijn crapuleuze en criminele levenswijze wordt hij geeerd , idem Mao en er zijn er nog . Bloedhonden en vetzakken die het grootste respect opeisen , over wie , geen slecht woord mag gezegd worden . Dat bewijst hoe ziek onze maatschappij , was , is en in de toekomst zal zijn

  • Van de jonge dames uit zijn eigen land was “Schele Pol” zéker ook niet vies: Hij liet regelmatig jonge “oogstertjes” van het veld halen, soms vuil, maar meestàl bezweet…
   De éérste maal dat zoiets gebeurde, werd dat meisje grondig gewassen in één van de vele badkamers van het paleis, en dan… propertjes gereinigd, haren mooi opgestoken en geparfumeerd afgeleverd in de “intieme slaapkamer”.
   Polle schoot in woede, roepend: “Tu me l’as gachée !” —> ge hebt haar verprutst
   Dààrdoor werden de làtere meisjes steeds onmiddelijk naar de “peeskamer” geleid.
   Nadien ( 🙂 ) kregen die meisjes, als beloning, wél een goudstuk van 20 Frank… (dàt was toén al de prijs van een stuk bouwgrond van 5- op 30 meter)—> toch niet àl te slecht betaald hé: reken nù maar eens voor 150m² bouwgrond…zèlfs op “den buiten”

 2. Mao dacht dat hij de gezant was van God met de opdracht het socialisme te verwezenlijken in China. Zijn grote fout was dat hij dit alleen aan Chroetsjov toevertrouwde, en het niet van de daken schreeuwde zoals… Mohammed, want dan was hij zeker de geschiedenis ingegaan als de stichter van een nieuwe godsdienst ipv als een massamoordenaar. Ook Hitler maakte trouwens de fout om geen Godheid te koppelen aan zijn ideologie.
  En wat zijn succes bij de jongedames betreft: macht maakt nu eenmaal sexy.

Reacties zijn gesloten.