Linkse demagogie

Nigel Farage maakt brandhout van de linkse retoriek over de illegale overtocht vanuit Frankrijk naar G.B. De Gutmenschenindustrie verklaarde doodleuk dat de Kanaalmatrozen in feite dezelfde mensen zijn die de coronazieken verzorgen in de hospitalen. M.a.w. de Britse overheid moet hen met een rode loper, met fanfare, begeleid van applaus en hoerakreten staan opwachten in Dover of op andere Britse stranden.

U herkent de “Waardevoller dan goud”-retoriek van von Münchausen Schulz.

1 gedachte op “Linkse demagogie

 1. Farage zegt hier wel iets, maar als men niet naar het Coudenhove Kalergi plan verwijst, om welke reden dan ook, dan is zijn reactie weinig geloofwaardig. Als men dan evenmin verwijst naar de 2 machten in G.B. die zowel de Conservatieven als Labour en al de rest controleert, en die actief meewerken aan dit Coudenhove Kalergi plan, dan is het hopeloos. Die 2 machten die ook prominent en dominant aanwezig zijn bij tal van pedo schandalen.. die het ganse land in zijn greep houden, tot en met het Hof !! De 2 machten die G.B. ook degraderen tot een slaaf van de “duivel…”. De 2 machten die als “olifanten in de kamer” onzichtbaar moeten blijven.
  Ik druk mij hier zeer voorzichtig uit, maar de kenners zullen wel weten wat ik bedoel. Bovendien dient men te weten, dat geen enkele vlag nog de werkelijke lading dekt, niets is wat het lijkt te zijn.
  En wat vandaag gebeurt in G.B. is reeds meer dan een eeuw geleden beschreven :
  https://librivox.org/the-flying-inn-by-g-k-chesterton/
  met citaat : “The Flying Inn G. K. CHESTERTON (1874 – 1936)
  The Flying Inn is a novel first published in 1914 by G.K. Chesterton. It is set in a future England where a bizarre form of “Progressive” Islam has triumphed and largely dominates the political and social life of the country. “(=einde citaat)
  De belangrijkste les die hieruit kan getrokken worden is dat deze islamisering niet gebeurd is door “invasies”, maar van binnenuit door het verraad van de “elites” (sic).

Reacties zijn gesloten.