3 gedachten over “Lik op stuk

  1. Moet er ook geen applausmeter geïnstalleerd worden in de Kamer meneer De Vos????

  2. Ik heb hierover met Carl Devos enkele tweets gewisseld. De man blijkt gewoon niet te begrijpen waarom ik hem beschreef als iemand men een aanval van de rode microbe. De toon van zijn antwoord bevestigde mijn stelling. Waarop hij mij antwoordde “nu is het de toon, verder nog argumenten?” Ja ik had nog argumenten maar het had geen zin om hem daarvan in kennis te stellen. Hij begrijpt gewoon niet wat objectief en neutraal betekenen als je een spreker van het Vlaams Belang becommentarieerd.

  3. Hij is voor mij de grootste bezieler van de Vlaamse beweging, ik heb een enorm respect voor hem Hoe hij het blijft doen met tegenwerking zelfs in eigen middens begrijp ik niet goed ik had al lang ermee gestopt, hij doet voort wel proficiat Filip Dewinter

Reacties zijn gesloten.