Laten we het nog eens over de verrijking door de immigratie hebben

BlackPampers.jpgMeer dan 65% van alle niet-blanke immigranten die Nederland verrijkt hebben tussen 1995 en 1999 zijn hangmatters.  Ze leven van het geïnde belastinggeld dat herverdeeld wordt via de sociale systemen.   Slechts een klein aantal heeft een job, of beter gezegd een minuscule invulling van de werktijd.

Tot deze bevinding kwam een officieel regeringsrapport.  Slechts 35% van de ‘lange-termijn-vluchtelingen’ die gedurende de b.g. Nederlands economie kwamen ondersteunen hebben een baan waarbij ze meer dan 30 uren per week een bezigheid hebben.  En zelfs dit percentage bestaat hoofdzakelijk uit ‘voormalige Joegoslaven’.   Een klein aantal ‘werkt’ enkele uren per week maar de grote meerderheid overleeft door de hand op te houden voor allerhande uitkeringen.  15 tot 20 jaar nadat ze ‘de pensioenen kwamen redden’ worden zij nog steeds door de werkende Nederlander onderhouden.

Wel zijn er relatief veel jonge mannen. En juist zij doen de misdaadstatistieken stijgen. In het onderzochte cohort asielzoekers is de misdaadquote 4 procent: ruim drie keer zo hoog als het nationaal gemiddelde.

NRC

 

4 gedachten over “Laten we het nog eens over de verrijking door de immigratie hebben

  1. Het kan de NLers geen moer schelen; Wilders is weer gezakt in de peilingen naar en dikke 20%. En de 10 andere partijen zijn allemaal links.

    • ze hebben wel moeite gedaan en zijn in hun pen gekropen bij het artikel ‘Geen enkele vluchteling heeft recht op asiel’.
      Als ze nu nog de artikels op Golfbrekers lezen die de Vlamingen aanbelangen en over ons wat kennis verzamelen zijn we op de goede weg.

Reacties zijn gesloten.