Geen belasting betaald en toch geld ‘terug’krijgen?

In het land b is alles mogelijk.  Duizenden asielzoekers die hier nog nooit één cent belasting betaald hebben krijgen 430 euro per kind van de fiscus ‘terug’betaald!  Bovenop alle andere friandises mogen ze hun hand ophouden – omwille van hun kinderlast – voor nog een toemaatje.  Apenland. Terugbetalen wil toch zeggen dat men te veel betaald heeft!  Quod non. En wij maar betalen: de derde hoogste belastingdruk van de 34 OESO-landen.

Er had eigenlijk dit jaar een wet moeten in kracht treden die aan deze waanzin een einde maakt, maar blijkbaar hebben de heren en dames van de regering het te druk met de asiel- en terreurcrisis.  Pappen en nathouden.

Fisc belge: 226.033 personnes sont remboursées par les impôts… sans avoir rien cotisé!
En Belgique, 226.033 personnes, dont des milliers de demandeurs d’asiles, ont été remboursés par le fisc en 2014 alors qu’ils ne payent aucun impôt ! Confronté à l’afflux massif de migrants, le gouvernement avait promis « d’empêcher les demandeurs d’asile sans revenus professionnels de bénéficier de remboursements d’impôts. » Mais cette loi, pourtant prévue avant la fin de l’année, se fait encore attendre.
Lees verder…

 

3 gedachten over “Geen belasting betaald en toch geld ‘terug’krijgen?

 1. Wij maar straks om middernacht elkaar het beste toewensen voor het nieuwe jaar . “””Alles wat ik uw wensen kan en hopelijk blijft ge uw pensioentje volledig trekken in 2016″”””

 2. Ik ga het ook proberen !! Ik betaal geen belasting meer en hoop terug te trekken , het zou misschien kunnen helpen . Ik zal op mijn belastingbrief vermelden dat ik een bekeerling ben ! Allah Akbar Joedelahihoep !

 3. Voor wie stemmen deze “226.033”??? Het gaat hier gewoon om het kopen van stemmen. Alle middelen zijn immers goed.
  Een citaat :
  “Ron Paul: “Pure Democracy Is Dangerous”… When It’s Purchased “(=einde citaat).
  De gevestigde politieke machten zullen er dan ook alles aan doen, om de aankoop van de stemmen te kunnen blijven betalen, ook al leidt dit tot de ondergang.
  Het dient dan ook tot niets dit pogen duidelijk te maken aan het “klootjesvolk”.
  Een citaat ter illustratie :
  “It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it.”
  – Upton Sinclair, 1935″(=einde citaat).

Reacties zijn gesloten.