Laten we een kat een kat noemen

… Of beter dé kat, kindercrimineel Nahel. Geen onschuldsengel, zoals zijn moeder liet uitschijnen. Integendeel. Het is het verhaal van zovele immigratie’jongeren’. Wat moeten we in godsnaam met hen aanvangen? We vernamen dat de meerderheid der relschoppers verleden nacht minderjarigen waren, zelfs een groot aantal 12 – 14-jarigen. Waar zijn de ouders? Mogen hun kinderen zomaar ‘s nachts op straat ronddolen? Zijn die niet ongerust??? We blijven het herhalen: “Als je de derde wereld binnen haalt, word je zelf de derde wereld!”

“Het begon allemaal met de dood van de zeventienjarige Nahel. Nahel weigerde te stoppen voor de politie terwijl hij op die bewuste ochtend zonder rijbewijs in een Mercedes A 45 AMG over de busbaan reed. Toen de agenten hem tot stoppen hadden gedwongen weigerde Nahel mee te werken.”

Meer achtergrondinformatie verneemt u hier: Het romantische Frankrijk ligt in duigen – Doorbraak.be

En omdat die kat weigerde de instructies van de politie te volgen, staat Frankrijk nu in brand. Het tuig beschikt nu zelfs over zware wapens nadat ze een wapenhandel leegroofden. 45.000 politie-krachten kunnen de immigrantenopstand niet aan. Het is intussen wereldnieuws, dat we zelf maar al te goed kennen in onze contreien. Of ze nu blij, ongelukkig, boos, woedend, feestvierend gezind zijn… het resultaat blijft hetzelfde: totale vernieling van de maatschappij die hen onderhoudt en alle kansen geeft.

2 gedachten over “Laten we een kat een kat noemen

  1. Zoek eens op wat DAR AL ISLAM wil zeggen…

    Lees alle boeken van Filip De Winter !!

  2. Want dan pas, als de wereld alleen nog bestaat uit streng gelovige moslims, dan – aldus de leer van de islam – zou de eeuwige vrede op aarde (“Dar al-Islam”) intreden.

Reacties zijn gesloten.