Hét nieuwe ‘genees’middel voor Oekraïense militairen

Nicolai Lillin is een Italiaanse blogger en schrijver van Russische afkomst (Transnistrië-1980). Hij diende in de Tsjetsjeense oorlog. Hij publiceert op zijn YouTube per dag één of twee podcasts over het conflict. Op zijn Telegramkanaal vindt u de documenten die hij op YouTube niet kan tonen. Dit is het: NICOLAI LILIN – CANALE TELEGRAM UFFICIALE – Telegram. Op 27 juni publiceerde hij een nieuwe podcast:

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan

In de Tweede Wereldoorlog waren de Duitsers afgesneden van producten uit de kolonies, ze moesten dan zelf vervangproducten ontwikkelen, bv. voor rubber. Ze waren ook erg bedreven in het  fabriceren van synthetische geneesmiddelen en drugs. Zo vonden ze de amfetamine pervitin uit.  Het is nu bekend als “crystal meth”. De soldaten overwonnen angst, kregen tijdelijk een hoger uithoudingsvermogen, voelden honger en koude minder.

Begin maart 2022 hadden Russische troepen al crystal meth labs gevonden in de schuilplaatsen van het Azov Bataljon in de buurt van Mariupol.

Donetsk troops discover labs developing ‘combat drugs’ for Ukrainian nationalists: Report | Russia Ukraine Crisis (republicworld.com)  

Volgens Lilin is de drug goedkoop en makkelijk toe te dienen. Ze zou volgens zijn contacten nu massaal gebruikt worden. De goedkoopste soort is Preparaat N, het kost één dollar per gram en komt uit Ecuador.

Het is geschikt niet alleen voor de vermeende elite-eenheden (Azov) maar ook voor de huidige rekruten die bij manier van spreken van de straat geplukt zijn en met weinig of geen training in de vuurlinie gestuurd worden. Worden de meeste infanteristen gedood bij de snelle acties, dan kunnen ze toch door hun opgepepte uithoudingsvermogen en woestheid de vijand in verwarring brengen. Ook al is het in de proportie van 7 of 10 eigen doden voor één dode vijand.

Dan is er nog de amfetamine captagon. Die zou het Midden Oosten overspoelen. Het is de drug van de jihadisten. Maar de drug wordt ook in Oekraïne gebruikt.

De BBC brengt het in verband met Syrië, de IS-terroristen hebben het daar zeker gebruikt. Maar volgens de BBC is het het Syrische regime zelf de grote wereldproducent ervan. Daardoor zou het twaalf jaar uiterst zware westerse sancties overleefd hebben! Maar waar zou het regime de ingrediënten gevonden hebben? Er mogen zelfs geen geneesmiddelen of voedingswaren worden ingevoerd.

Wat we wel weten is dat Bulgarije in de communistische tijd DE grote producent was in het Oostblok. Captagon werd daar alom gebruikt voor de topsport. Het is ook Bulgarije dat in de jaren 2010 volgens de Bulgaarse onderzoeksjournaliste Gaytandzhieva massa’s ervan uitgevoerd heeft naar het Nabije Oosten met medeweten van westerse en Turkse geheime diensten.

Hier een video van Gaytandzhieva in Aleppo (2016)  na de val van de jihadisten. Ze toont Bulgaarse munitiekisten.

Ze sprak toen ook over Captagon dat met de kisten geleverd werd maar dat is van het internet weggeschrobd. U vindt enkel nog “Captagon” en “Assad”.  De westerse media kunnen niet verdragen dat Assad er nog is en dus wijten ze dat aan zijn vermeende Captagon-labs.

Gebruiken de Oekraïnse militairen het ook? Niemand minder dan TF1 stelt die vraag op 1 febr 2023. Zie: Des soldats ukrainiens combattent-ils sous l’effet du Captagon, cette drogue dérivée d’amphétamines ? | TF1 INFO

TF1 geeft geen sluitend antwoord daarop, wellicht omdat dat “Russische desinformatie” in de hand zou werken.

De president Zelenski is een enthousiaste voorstander van drugs. Dat hij zelf cocaïne gebruikt (heeft), zou volgens fact checkers vals zijn maar heel wat Oekraïense insiders uit de mediawereld bevestigen dat. “Slava Ukraini” (glorie aan Oekraïne) is de leuze, maar dat wordt soms spottend omschreven als “Slava Kokaini”. In elk geval heeft hij deze week een wetsvoorstel ingediend om het vrije gebruik van cannabis bij de bevolking toe te staan om de pijn te verstillen en de angst te verzachten die door “de voortdurende Russische terreur” wordt veroorzaakt. Tienduizenden elite-troepen en rekruten de vleesmolen van Bakhmut enz. insturen omwille van mediatieke eerder dan militaire redenen en dan pijnverzachters voorschrijven… Je moet het maar doen.

Zelensky ontmoet Greta Thunberg op 29.6.23

Vrij gebruik van cannabis zal Zelenski bij westerse progressieven nog meer sympathiek maken dan hij nu al is. Bovendien heeft hij op 29 juni Greta Thunberg ontvangen. Die heeft zich boos gemaakt over de Russische milieuvernietiging. Maar er is geen woord gezegd over het verarmd uranium in de Amerikaanse en Britse wapens, de splinterbommen, gemonteerd op de Franse Caesars, de Oekraïense beschietingen van de kerncentrale van Zaporizja die door de Russen wordt bezet. Ze gaan samen een totaal groene economie opbouwen, dus ook een groene wapenindustrie. Dat zijn dan wellicht Duitse tanks met panels werkend op zonne-energie die een grote vuurkracht hebben maar geen zwaar vervuilende materialen bevatten. Zeer dodelijk maar wel milieuvriendelijk.

Tenax

1 gedachte op “Hét nieuwe ‘genees’middel voor Oekraïense militairen

  1. Ik had al van in het begin dat die Greta een ‘kieken’ is die veel kakelt maar over zo’n zaken als dit NIETS weet. Ze bewees het.

Reacties zijn gesloten.