Lachen verboden!

Het is streng verboden te lachen.

Het artikel dat u onder dit bruggetje kunt lezen (Duits) is pure tragiek.  Stel je even voor: je vlucht duizenden kilometers weg van je vaderland om daar… in hongerstaking te gaan.  De vrijwillige hongerlijders worden daarbij ondersteund door de Groenen en de Piraten.  Al gaat hun exotenliefde niet zo ver dat ze samen aan een vermageringskuur beginnen. Probleem minder voor de voedselbedeling.  Geen honger?  OK, de volgende!

Reden: ze willen sneller weten of ze zelf mogen blijven en hoeveel onmisbare familieleden ze mogen laten overkomen.  Nu.  Niet binnen 14 dagen.  Dan mogen ze een tussentijdse beoordeling verwachten. Da’s te lang en tot dan willen ze vanaf vandaag niet meer eten.  Wat gaan ze doen als ze uitgewezen worden? Euthanasie aanvragen?

FT

4 gedachten over “Lachen verboden!

  1. Heerlijk, heerlijk. Meer van dat. Ik geef toe: leedvermaak is het mooiste vermaak.

  2. Ik heb genoeg discipline om de richtlijnen van de redactie strikt na te leven
    “streng verboden te lachen” dus ik lach niet !! Maar kan dat verbod niet worden opgeheven aub !

  3. Ach, zùlke toestanden hebben wij toch eveneens reeds meegemaakt toen asielzoekers zelfs in hongerstaking gingen in… kerken.
    De twijfelaars zakten na enige tijd af, de fanatieksten hielden het vol, totdat… zij, helemaal verzwakt, nog éérst voor geruime tijd in ziekenhuizen verbleven; gevolg: nog méér onnodige kosten, èn langer verblijf. 🙁

  4. Kunnen in de leer gaan bij de Ieren. Als die, voor eigen rechten in eigen land, in hongerstaking gaan menen ze het : tot de dood erop volgt.

Reacties zijn gesloten.