Wurlitzerdromen

crosley_wurlitzer_1015_jukebox_thumbWurlitzerdromen

Als ik zeg “Mariska Veres”, gaat er dan bij iemand een belletje rinkelen?  En als ik er “Venus” aan toevoeg of “Shocking Blue”?  Dan zeker en vast.  “Venus” was in 1969 / 1970 een wereldhit.  Mariska was de ster, de sexy zangeres van de groep.  Zij stierf negen jaar geleden aan kanker.  In mijn platencollectie mag “Venus” niet ontbreken.  Puur jeugdsentiment.

Kusjes van jullie Lolita

 

 

6 gedachten over “Wurlitzerdromen

 1. In 2002 zag zij er zo sexy niet meer uit —>derde clip op de tweede lijn van het eindraster. (het was, natuurlijk wél +30 jaar nadien).

    • De laatste is echt nog wel een knappe vrouw, maar is het nog allemaal echt????

     • Google Catherine Deneuve 2015, afbeeldingen. Nog altijd een aantrekkelijke verschijning. Enkele kilo’s meer en behoorlijk wat botox in haar gezicht.

 2. “Doet de naam Mariska Veres bij iemand een belletje rinkelen”. Ja bij mij, het was de periode van TOP POP op de Nederlandse TV. In Vlaanderen konden wij (de jeugd) fluiten naar dergelijk muziekprogramma. Wat Mariska betreft, in die periode was ik stiekem verliefd op haar. Dat ze er 30 jaar later minder sexy uit zag maakte voor mij niets uit, ik ben ze blijven herinneren vanwege (vooral) dit nummer. Zelf zag ik er 30 jaar geleden ook beter uit.

Reacties zijn gesloten.