“Een slach in mijn gezigd”

Het oorspronkelijke kunstwerk in de Mechelsestraat. - Baert Marc

De dt-fout in het opschrift ‘Het beloofd weer gezellig te worden’, dat sinds enkele weken te lezen viel naast een werf in de Mechelsestraat en op sociale media viraal ging, is door vandalen rechtgezet. Al is dat dik tegen de zin van de initiatiefnemer. “Dat er nu terug ‘belooft’ staat, is een slag in mijn gezicht”, aldus kunstenaar Hans Geyens, die toegeeft dat hij de schrijffout met opzet maakte om verwondering op te wekken. Hij zal nu een klacht indienen tegen onbekenden.  Lees verder…

Wij weten met een quasi 100% zekerheid wie hiervoor niet verantwoordelijk is!

FVE

19 gedachten over ““Een slach in mijn gezigd”

 1. ‘Ik vind het ongelooflijk spijtig dat men mijn kunstwerkje heeft GEMOLESTEERD’

  Ik vind het ongelooflijk spijtig dat pas nu een illustere geest met een dergelijk argument komt aanzetten. Had ik tijdens mijn schooltijd een dergelijke kunstenaar gekend, had ik het gras onder de voeten van mijn leraressen kunnen maaien en klacht tegen bekenden kunnen indienen wegens het molesteren van mijn verschillende kunstwerken.

 2. Fout gemaakt met opzet? Hansje je moest je schamen, fouten schrijven en nog liegen ook.

 3. Wil men de Vlaamse taal (Vlaanderen) redden, maak er een gemakkelijke taal van, zoniet de jongeren vluchten nu al naar het engels , jammer. Ook,onze vlaamse kust in in gevaar. Jongeren cafe’s op het strand. Wie komt daar moeders met kinderen. Om 20 uur gesloten. Er zijn ook geen grote dancings aan de kust (400 man)
  Neen de jeugd 18 – 30 jarigen komen niet , die gaan naar de costa’s. Feesten ( als de beesten) vanaf 22 uur tot 06 uur. Tot slot maak moderne Vlaamse muziek . Het sneeuwwit vogeltje is allang….

  • of die lallende zatte duitsers en britten nu zo’n verrijking zijn weet ik toch ook niet…zie Mallorca waar het groepszuipen met meterlange rietjes uit emmers op het strand verboden werd, Stichwort Ballerman.

  • Hoé het er op àndere kustplaatsen eruit ziet inzake vertier voor de jongeren, wéét ik niet, doch inzake Knokke-Heist…wél.
   Ooit waren er 4 (tamelijk-grote) dancings in Heist, en wel een 8-tal in Knokke; tegenwoordig géén ènkele meer, tenzij men de jeugdclub ‘t Verzet (waar sporadisch gedanst wordt) en de zaal Ravelingen in Heist (idem sporadisch) nog rekend als dansgelegenheid.
   Die teloorgang aan amusement ligt aan het streven van de Gemeenteraad (onder Graaf Leopold Lippens) om zoveel-als-mogelijk RIJKAARDS uit binnen- èn buitenland naar hun gebied te lokken.
   Geen wonder dat de bevolking van K-H voor méér dan 40% …
   VEERTIG PROCENT + 50ers zijn (die liever geen “last” hebben van jongere mensen).

   • Wat ik eigenlijk wilde zeggen. Als we ons pensioen trekken (als dat nog mogelijk zou zijn???) gaat men tegenwoordig wonen waar men in zijn jeugd op vakantie is geweest. De kust is nu bezet door de jeugd van 5O jaar geleden. (één of tweetaligen.) die jaren geleden te vinden waren in de toen talrijke kustdancings. Nu de jeugd meertalig is en al gewoon is naar het buitenland te gaan, zal men zich gemakkelijker in het buitenland vestigen.

    Door de jaren na jaren toenemende leerstof, is het misschien nuttig om iedere taal eenvoudiger te maken.

 4. Dat is ook zoiets,
  Mijn overtuiging is dat hij dat bezonnen gedaan heeft !

 5. Enkele andere kunstwerken van Hans Geyens :
  http://kunstinhuis.be/kunstenaar/21883
  In het Pallieterke had Jan D’Haese het toen over “installateurs”.
  http://ovv.be/page.php?ID=299
  Over één van zijn activiteiten, zijnde gevangenen leren graffiti’s maken :
  http://www.cawleuven.be/ravage-leuven-hulp
  Bekijk ook het typische linkse taalgebruik(of beter gezegd gelul) in deze tekst.
  Hij kan misschien de dader(s) van de aanslag op zijn” kunstwerk” in de Mechelse straat gaan zoeken tussen de doelgroep van Ravage!!!
  Als publiciteitsstunt kan het wel tellen, met behulp van een bevriende pers!!
  Het gaat hier dus steeds om het klassieke linkse pseudo artistieke zootje.. dat er alleen op uit is om op kosten van de belastingbetaler te leven , die ze dan “en passant” nog eens onderkotsen.
  Zie in dit verband de reacties van de “kunstenaars” op de kritiek op Beaufort 2015.
  (aan de kust).
  Spijtig genoeg hebben we geen Jan D’Haese meer om van dit soort “kunstenaars” gekapt te maken.

  • Lovenaar,

   Hansje scheen dit ‘kunstwerk’ bijzonder bruikbaar en erkent hiermee zijn baatzuchtige bedoelingen. Probeert dan nog zijn LEUGEN als waarheid voor te stellen, zijn ‘kunst’ heeft behoefte aan knoeierij, aan kunstjes. Wie er wil inlopen doet maar, ‘t staat iedereen vrij.

Reacties zijn gesloten.