5 gedachten over “Probleem? Oplossing!

 1. Het zou beter zijn dat het ganse EUSSR circus naar Straatsburg verhuist, en de NATO naar Bonn(=dat toch grotendeels leeg staat).
  Dit zou Brussel dan ook reduceren tot zijn ware proporties, waarbij het weliswaar het Palermo aan de Zenne zal blijven. De druk op de Vlaamse rand zal door een dergelijke verhuis(met al wat daar nog bij hoort) aanzienlijk verminderen.
  Het is onbegrijpelijk dat men in Vlaamse en rechtse kringen daar geen aandacht voor heeft. De twee (EUSSR en NATO) kunnen trouwens ook als pasmunt gebruikt worden.
  Als dan ook nog de Vlaamse instellingen uit Brussel vertrekken en het Nederlandstalig onderwijs gesloten wordt.. dan kunnen de franstaligen alleen nog verzuipen in hun multiculturele en multi-criminele mesthoop.
  “En passant” kan men dan nog een campagne voeren om de Oost-Kantons aan Duitsland terug te geven om alzo een einde te maken aan de belgische bezetting ervan. (dit alles cfr. de methodes van Sun Tzu met o.a. het principe de aanval is de beste verdediging).

  • Volledig akkoord. Mag de Keizer van Oostende zich aansluiten bij de verhuis naar andere contreien?

   • Een “capo” verhuist nooit bij levende lijve!!! Hij geeft immers nooit zijn territorium zomaar op. Hij gaat evenmin met “pensioen”.
    Hij verhuist alleen tussen 4 planken naar het kerkhof!!
    Spijtig, maar de “mafia” heeft nu eenmaal haar regels en gebruiken. Ik kan er ook niets aan veranderen.
    Bovendien is de benaming “Keizer van Oostende” een belediging. Een “capo” staat daar immers mijlenver boven, hij is immers een “man van eer ” aan wie men alle respect verschuldigd is.
    De benaming “Keizer” doet eerder denken aan carnaval.

  • Als je de vastgoedzeepbel aanschouwt die tot ver buiten Brussel is ontstaan dank zij oa EU en Nato, zal je begrijpen dat B of VL de laatsten zullen zijn om een verhuis te bepleiten.

  • Waar ze ook zitten, die knappe koppen, de praatjes verkopers, de holle vaten, in het land b, in Straatsburg of waar ook in Europa ik ben begonnen met tegenover hen wraakgevoelens te koesteren. Dergelijke gevoelens waren mij totaal onbekend maar nu heb ik beet. Schrik niet, ik wil niet tewerk gaan zoals het de opperhoofden Allah en Jahweh bevalt. Ik wens alleen dat ze mij 50 jaar overleven de kopstukken van Europa en niet dement, ziek of gebrekkig, nee, in allerbeste gezondheid tot op hun laatste dag. Kunnen ze aan den lijve ondervinden hoe het voelt om op de mesthoop de moeten zitten die ze gecreëerd hebben en nog minder dan niks te zeggen hebben onder de kalief in zijn kalifaat, laat staan met het kalifaat zijn geld te smijten.

Reacties zijn gesloten.