Kruisvaarders moeten hun eigen wapens meebrengen

I.S. krijgt ze gratis van de Amerikanen (en zetbaas Erdogan)!!!

‘Dwekh Nawsha’ heet de groepering, en ze bestaat uit christenen over de hele wereld die ten strijde trekken tegen Islamitische Staat. ‘Ons doel is om een christelijk leger op de been te brengen dat de strijd aanbindt tegen de barbarij van IS. We willen niet wachten tot ze ook hier terreur zal zaaien. We moeten handelen. Het is wij of zij’, klinkt het op de site van Dwekh Nawsha.

Belgische christenen creëren eigen strijdgroepering tegen IS: ‘Niet strafbaar’

Het Belang v. Limburg vraagt zich af of dat niet strafbaar is: “De nieuwe wet verbiedt enkel om het grondgebied te verlaten met het oog op het plegen van een terroristisch misdrijf. Maar wie niet voor een terreurorganisatie gaat strijden, mag dus gewoon het land verlaten om oorlog te gaan voeren.”

Zozo.  Geef het kind een terroristisch etiket en je kan de wet interpreteren zoals het past.  We hebben het ooit anders geweten.  De repressie hield er andere maatstaven op na.

FVE

1 gedachte op “Kruisvaarders moeten hun eigen wapens meebrengen

  1. Vroeger ging Pieter de Kluizenaar van dorp tot dorp op zoek naar krijgers om het heilig land te helpen bevrijden . Nu gebeurd dat met de computer de beschaving is erop vooruit gegaan , de mens is hetzelfde gebleven . Het heilig land heeft zich nu verplaatst naar Syrie . In ieder geval , de Paus en ikzelf zijn het roerend eens , ze hebben onze zege ! Voor de twijfelaars , ik ken de Paus heel goed maar twijfel een beetje of hij mij ook kent

Reacties zijn gesloten.