Klimaatdictatuur

Autostadt, Wolfsburg, Duitsland: Eerst bevuilen ze de trappen voor de ingang, kleven affiches op de glazen buitenmuren, dan trekken er een paar van het clubje wetenschappers klimaatterroristen naar de Porsche afdeling en kleven zichzelf vast aan de grond.

… En dan slaat de realiteit toe! Ze zijn naar verluidt in hongerstaking maar klagen erover dat ze geen eten krijgen, dat ze niet naar de wc kunnen gaan en dat het Porsche personeel hen geen bedpan, resp. plasfles brengt. Eigenlijk heeft Porsche hun eisen ingewilligd: geen energieverspilling…. licht en verwarming werden uitgezet.

Georg Maassen: “Wie zegt dat mijn eigen redenen veel belangrijker zijn dan onze grondwettelijke orde is een extremist. Wie zegt dat elk middel juist is om dit doel te bereiken is een extremist… Het is eigenlijk niet anders dan de islamist die zegt ‘Die grondwet en de door mensen gemaakte wetten, die interesseren me slechts dan als ze in overeenstemming zijn met de sharia’…. Die mensen vind ik gevaarlijk, ik beoordeel hen als extremisten… zij willen een klimaatdictatuur, waarbij enkelingen willen beslissen hoe wij ons in de toekomst moeten gedragen!”