Maaßen definieert de nieuwe Duitse regering

Hans-Georg Maaßen:

“Voor mij is “dé grote Verandering” (refererend naar de zgn. Ampel-regering – de drie kleuren van de coalitiepartijen worden vergeleken met deze van de verkeerslichten) de wijziging van onze grondwetstructuur. Via de milieu- en klimaatpolitiek wordt dat door de mensen hun strot geschoven. Er is nu zelfs al sprake van een klimaatministerie dat bij alle beslissingen een vetorecht heeft. M.a.w. het gaat niet meer over democratie en de rechtstaat , maar over heel andere uitgangspunten die de toekomst van ons volk en van onze staat moeten bepalen, nl. ecologische redenen. Dat heeft met de grondwet, zoals ik het geleerd heb, niets meer te maken maar wel met een bepaalde ideologie, die voorrang heeft op de wetten. De wetgeving heeft uiteindelijk dan een dienende functie. Dat is volgens mij “de grote Verandering”, een ideologie die boven de wetgeving staat . M.i. is dat niet alleen tégen de grondwet maar grondwetsvijandig.”

Ter duiding voorgaande publicaties:

1 gedachte op “Maaßen definieert de nieuwe Duitse regering

 1. Mr Maassen blijft al bij al nog zeer voorzichtig. Begrijpelijk want een ongeval is vlug gebeurd. Met deze nieuwe regering, een kopie van Vivaldi met de FDP in de tsjevenrol, is gans Duitsland nu tot een DDR dictatuur omgebouwd met een Stasi terreur.

  De rode loper werd hiervoor al uitgerold door I.M. Erika Merkel van de Stasi, die een puinhoop heeft achtergelaten, en mogelijk gemaakt heeft wat WO I en WO II niet hebben kunnen verwezenlijken, namelijk de totale vernietiging van het land. De “ultieme doodsteek” zal nu gegeven worden door de nieuwe coalitie, in feite een rariteitenkabinet, met een samenraapsel van roden – groenen – (pseudo)feministen en seksuele & etnische minderheden, met als gemeenschappelijk kenmerk : “afgunst – nijd – haat en wraak” tegen de middenklasse, die moet vernietigd worden, maar waarop ze ondertussen wel schurftig parasiteren. In een communistische NWO dictatuur is er alleen maar plaats voor de elites gesteund door een nomenklatura & terreurapparaat, met dan een onderlaag in een slavenrol, cfr het Coudenhove Kalergi plan. De vernietiging van de middenklasse wordt dan mede uitgevoerd met behulp van Agenda 21 -30 en de Covid 19(84) terreur.

  Een bijzonder rol is weggelegd, zoals ook elders, voor de Groenen, crypto communisten van het gemeenste soort. In de volgende bron wordt deze rol uitgebreid toegelicht. De auteur heeft het ten andere over een “coalitie van de vernietiging” :

  https://www.tichyseinblick.de/meinungen/die-koalition-der-zerstoerung-beginnt-heute/
  met citaat :
  “Die Grünen haben dem Vernehmen nach ihr Ziel – die Selbstzerstörung Deutschlands, die Vernichtung des Industriestandorts und des Wohlstandes – erreicht, was unter dem Schlagwort „1,5-Grad-Pfad“ zu verstehen ist. Den „1,5-Grad-Pfad“ kann man auch verstehen als: 1,5 Tage in der Woche heizen, 1,5 Tage in der Woche Strom haben, 1,5 Tage in der Woche für sich und nicht für den grünen Staat aus NGOs sowie Gleichstellungs-, Diversitäts- und Klimaschutzbeauftragten arbeiten. Über die Dynamik der Abwärtsspirale, die in Gang gekommen ist, freuen sich die Grünen besonders……… (=einde citaat).

  Ik verwijs voor een volledige analyse, naar de tekst in de brug.
  Zoals het past in elk communistisch terreur regime wordt er oorlog gevoerd tegen de politieke vijanden en de boodschappers met de gevaarlijke waarheden. Al wat links is, is immers gebaseerd op leugens en bedrog, en de grootste vijand van de leugen, is de waarheid die dan op alle mogelijke manieren moet bevochten worden. Terwijl Duitsland verzuipt in de misdaad terreur, door o.a. de geïmporteerde “clans” en de linkse terreur door Antifa, die allen geen strobreed in de weg gelegd worden, trekt de nieuwe “coalitie” “ onmiddellijk ten strijde tegen het “rechtsextremisme”, een code woord voor de “politieke vijanden” die in het verzet staan tegen de DDR dictatuur en Stasi terreur :
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/516138/Scholz-stellt-Minister-vor-Neue-Innenministerin-Rechtsextremismus-ist-groesste-Gefahr
  met citaat :
  “Die designierte Innenministerin Faeser bezeichnete Rechtsextremismus als die größte Gefahr, die sie energisch bekämpfen wolle. “Ich will dafür sorgen, dass Olaf Scholz den Rücken frei hat, damit er das machen kann, was er versprochen hat, zu tun was er angekündigt hat – ordentlich zu regieren”, sagte Schmidt.
  Faesers Fokussierung auf den Rechtsextremismus erstaunt, hatte doch die linksradikale “Antifa” kürzlich zu einem Kampf gegen den Staat und seine Repräsentanten aufgerufen. Der Verfassungsschutz warnte kürzlich, dass sich in Sachsen und Thüringen linksradikale Überfalltrupps formieren, die sogenannte “Rechte” zusammenschlagen…. “ (einde citaaat).

  En als er geen “rechtse terreur” is, wordt deze dan maar door het regime zelf georganiseerd, met behulp van “V – Männer” zoals ook bleek uit het NSU schandaal.
  Dit alles is dan ook gewoon de toepassing van de analyse van een Goelagdeskundige met een tiental jaar ervaring :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert” Alexander Solschenizyn” (=einde citaat).

  Deze terreur blijkt ook al het volgende :
  http://www.guidograndt.de/2021/12/23/schlagstock-saskia-gruenen-abgeordnete-fordert-pfefferspray-und-schlagstoecke-gegen-querdenker/
  met citaat :
  “Die 28-jährige Grünen-Abgeordnete Saskia Weishaupt, die erst am 27. September 2021 in den neuen deutschen Bundestag gewählt wurde, sorgt für große Empörung. Und zwar Bundesweit……..
  Als am 22. Dezember 2021 Tausende Menschen in München gegen die aktuellen Corona-Auflagen auf die Straße gehen, schreibt die Grünen-Jungpolitikerin im besten „Gender-Deutsch“ auf Twitter:
  „Die Taktik von den Querdenker:innen ist es, sich Stück für Stück die Straße zu erkämpfen. Polizei muss handeln und im Zweifelsfall Pfefferspray und Schlagstöcke einsetzen. Wir dürfen ihnen kein Millimeter überlassen!“ (=einde citaat).

  Dit komt dan van Groenen, die moord en brand schreeuwen als één of ander krapuul een stamp in zijn kont heeft gekregen. De ware aard van dit crypto – communistische tuig wordt hier dan ook meer dan duidelijk.

  Het voormelde is maar een zeer beperkte beschrijving van de ondergang van Duitsland, de economische locomotief en sponsor van de EUSSR. Deze ondergang zal dan gevolgd worden door deze van de rest van de EUSSR, en we zullen dan eindigen als een “derde wereld land” zoals reeds voorspeld werd door Jean Raspail in zijn boek : “Le Camp des Saints”.
  We zijn hier dan ook getuige van een nooit geziene collectieve zelfmoord.

Reacties zijn gesloten.