2 gedachten over “Kindertraining bij I.S.

 1. Dat youtuubeke wekt medelijden op , zoveel jong krapuul dat zich klaarstoomt om te sneuvelen . Het is gewoon walgelijk ! Psychiaters hebben vermoedelijk voor deze absurde hersenverschijnselen een wetenschappelijke naam . Maar het ergste , voor wat mij betreft , het onbegrijpelijke , het meest irritante , het onwaarschijnlijke , het bizarre , het meest vreselijke , zijn niet zozeer die sadistische moorden , hun talrijke executies , hun onmenselijk gedrag , want zoiets went…. maar hun MUZIEK en bijhorend GEZANG vre-se-lijk

 2. Dit is ook de bedoeling dat er terroristen tussen zitten bij de deze invasies.
  Als men weet wie er achter ISIS schuil gaat en wat er de bedoeling van is, namelijk de oorlog tegen onze westerse beschaving door de occulte machten achter de NWO, ..dan gaat het niet om een mogelijkheid, maar om een zekerheid.
  Met het oog op de derde W.O. die de facto al begonnen is, heeft men ervaren “voetvolk” nodig in de EUSSR, die via een burgeroorlog in deze WO3 moet en ook zal betrokken worden.
  Ondertussen wordt dan door diezelfde occulte machten achter deze NWO, een politiek van het “gebroken geweer” gevoerd om het Westen op alle mogelijke manieren te ondermijnen en te verzwakken.
  In feite verloopt alles volgens plan.(=het Coudenhove Kalergi plan).
  Het westen is dan ook actief mededader aan deze invasies. Dit bleek o.a. uit een recente publicatie door Golfbrekers van een artikel van de webstek van Willy Van Damme. Het voordeel van deze laatste is dat het Nederlandstalig is. Al de andere publicaties die de verborgen agenda’s op tafel gooien zijn voor het grotendeels in het Engels en Duits.
  Het zijn dus de verraders die moeten ontmaskerd worden en aan de schandpaal genageld worden.

Reacties zijn gesloten.