‘Katholiek’ onderwijs past zich aan

Toekomstvisie?

Antwerpse katholieke kleuterscholen serveren alleen nog halal-maaltijden. Brief van de directie aan de ouders:

Permalink voor ingesloten afbeeldingWie herschrijft Wikipedia? “Het zelfstandige naamwoord ‘agape’ is het meest voorkomende soort liefde in de Bijbel koran, en is de grondslag voor bijvoorbeeld 1 Korinthiërs hfst. 13.”

3 gedachten over “‘Katholiek’ onderwijs past zich aan

  1. Die vier kindertjes zijn volgens de kerk “heidenen” samen met hun ouders . Het is de plicht van elke Katholieke geestelijke en zelfs de Christen mensch , om ze te bekeren tot het ware geloof . Hun te begeleiden naar het licht van Jezus . Een tijdje geleden zond Vlaanderen zijn zonen uit , naar alle werelddelen om het ware geloof te verkondigen . Bij de menseneters , de chinezen , de indianen , de Congo , noem maar op en ……soms met goed resultaat ! Ik heb de indruk dat nu het omgekeerde gebeurd , bovendien de missionarissen hoeven niet meer naar verre landen te vertrekken ! De “heidenen” lopen nu voorbij zijn deur .

  2. Ik heb medelijden met al de moslims en hun kinnekes ! Beseffen zij dan niet dat ze eeuwig zullen branden in de hel ! Wij zijn gelukzakken ! Wij zijn tenminste gedoopt ! ontdaan van de erfzonde Mijn zieltje is nog altijd wit , zoals gewassen met OMO ( met hier en daar een klein vlekje ) Ik leerde dat allemaal in het Sint Henricus instituut te Antwerpen Oude Steenweg bij de broeders . Maak me nu niet wijs dat het allemaal flauwe kul was !

  3. Om halal-vleeswaren te verkrijgen wordt een uitzondering gemaakt op de Belgische slachtwetten en worden de dieren onverdoofd gekeeld, waarna ze nog minutenlang levend hangen te spartelen tot ze leeggebloed zijn. Bovendien wordt de slachting uitgevoerd enkel door een moslimslachter, die daarbij een ritueel gebed prevelt.

    Waar haalt het katholiek net het uit om halalvlees te serveren aan katholieke kinderen?

    De grootste poltiek correcte commentaar is steeds “jamaar het smaakt toch hetzelfde”. Wel, ONS geslacht vlees waarbij de dieren eerst verdoofd worden en waarbij niet mag gediscrimineerd worden wie de slachters zijn, smaakt ook helemaal hetzelfde.
    Wie moet zich aanpassen?

Reacties zijn gesloten.