Kassa, kassa

Een vluchteling heeft hetzelfde sociaal statuut als elke Belg. Hij is dus verplicht om zich aan te sluiten bij de ziekteverzekering. Dat garandeert de terugbetaling van medische consultaties en ingrepen. Concreet heeft hij twee keuzes: een ziekenfonds (zoals de CM) of de Hulpkas. Die laatste is gratis, terwijl je voor een ziekenfonds een bijdrage betaalt.

‘Voor sommigen zijn vluchtelingen blijkbaar een bron van inkomsten. Ze zien een opportuniteit om nieuwkomers te binden aan een zuil’

Lees meer…

5 gedachten over “Kassa, kassa

 1. Kan een Vlaming, samen met vrouw en kinnekes die het moeilijk hebben om rond te komen zich niet laten inschrijven als Fluchteling …gratis dit en dat , huisvesting enz enz . Ze moeten wel enkele koranverzen kunnen citeren , dat kan hun kansen aanzienlijk verhogen

 2. Er zijn er altijd die geld verdienen aan de “miserie” van een ander. Hiermee bedoel ik niet de “miserie” van de gelukzoekers want die hebben geen “miserie” en indien dat wel zo is dan hebben ze dat aan zichzelf te danken. Ik bedoel hier de werkelijke miserie van de autochtoon. Verkrachtingen, vechtpartijen, inbraken, handtassen roven, geweld. Alles wat gelukzoekers aan miserie meebrengen.

 3. ….en dat heeft niets, hoegenaamd niets met ledentelling te maken. Ze zullen zich niet bij het Vlaams Neutrale Ziekenfonds aanmelden.

 4. Opsporing verzocht !
  Hij luistert naar de naam Frans !
  Was een tijdje actief als een fel begeerde “reactie-schrijver” bij Golfbrekers.
  Iedereen die inlichtingen kan verschaffen over deze mysterieuze verdwijning gelieve kontakt te nemen met de redactie

  • @ Rene,

   Frans voert momenteel een actie om vrouwen te verkrachten. Ze vragen er toch sowieso om en hij wil aan hun behoeften tegemoet komen.

Reacties zijn gesloten.