Justitie: Chovanec heeft zelfmoord gepleegd… hoe durft hij?

Enkele mediaberichten:

HLN: Parket vindt proces over Jozef Chovanec “onnodig”:

“Eén schuldige voor zijn dood: hijzelf” Bijna vijf jaar nadat de Slowaak Jozef Chovanec (38) stierf na een gespierde tussenkomst in een politiecel op de luchthaven van Charleroi vindt het parket het niét nodig om iemand te vervolgen. Niet de agenten die minutenlang op de man zaten, niet het medisch personeel en ook niet de agente die de stervende man uitlachte terwijl ze de Hitlergroet bracht. “Hallucinant”, zegt Ann Van de Steen, de advocate van de weduwe-Chovanec en hun dochtertje.

Humo: De weduwe van Jozef Chovanec: ‘Ze hebben mijn man opzettelijk gedood. Die agenten beleefden er plezier aan’

DS: Parket wil geen proces voor dood Jozef Chovanec:

Niet de agenten die op hem zaten om hem in bedwang te houden, niet de agente die een Hitlergroet bracht, niet de verpleegster die hem een injectie met een kalmeringsmiddel toediende en niet de dokter …

Het resultaat van het onderzoek samengevat in gewone mensentaal:

Die idioot heeft onze middelen en media misbruikt, onze infrastructuur besmeurd, onze veiligheids- en medische krachten nodeloos lastig gevallen, hen in opspraak gebracht en getraumatiseerd. Gewoon een poging om zijn echtgenote een weduwenpensioen te bezorgen gefinancierd door de belgische staat.

Het lijkt er zelfs op dat de poco media ditmaal kritisch reageren op het parket dat niet toestaat dat justitie “recht” spreekt over wat er bij hun handlangers krom loopt.

Wij publiceerden een lange reeks “De Chovanecgate” over wat er zich afspeelde in Charleroi. Hieronder vindt u de twee laatste publicaties die voorspelden wat we vandaag weten en ergens stellen wij ons de vraag of Chovanec niet de juiste huidskleur had om heel de mensenrechtenmeute wakker te schudden:

3 gedachten over “Justitie: Chovanec heeft zelfmoord gepleegd… hoe durft hij?

 1. Het geval Chevanec is één van de vele schandalen die de Belgische gerechterlijke macht hanteert om zichzelf vrij te pleiten .Gerechtigheid en waarheidstrouw zijn loze woorden voor diegenen die een slachtoffer zouden moeten bijstaan. Gewetenloze creaturen zijn het die de naam mens niet waardig zijn.

 2. Zoals de redactie het ook stelt, is het verzoek tot buitenvervolgingstelling in de zaak Chovanec door het parket van Charleroi geen verrassing, en werd trouwens voorspeld in de artikelenreeks over het Chovanec drama, bij Golfbrekers. In de media komen nu toch wat meer kritische commentaren, maar zonder diepgang, en zonder door te dringen tot de kern van dit drama, een drama dat immers gevolgd werd door een gigantische doofpotoperatie.
  Bij nader inzien is hier dan ook meer aan de hand. De artikelenreeks bij Golfbrekers over deze Chovanec zaak bevatte immers grondigere analyses van alle aspecten ervan, met netelige vragen en bijwijlen in vitriool stijl. Hierop kwam niet de minste reactie, wetende dat andere webstekken veel meer problemen hebben voor veel minder. Uit betrouwbare bron werd vernomen dat deze artikelenreeks ook afzonderlijk werd overgemaakt aan bevoegde gerechtelijke instanties, politieke middens en aan de verdediging van de familie Chovanec. Dit alles bleef zonder enige reactie.. Zelfs als men er van uitgaat dat de inhoud van deze artikelenreeks niet volledig juist zou zijn, dan was het wel een ideale gelegenheid om er vragen over te stellen, en ze aan te wenden voor het vragen van bijkomende onderzoekdaden.
  De “omerta” was dus totaal. De maffia werd en wordt hier overklast.
  Dit was ook al het geval met de “doofpotoperatie “ die onmiddellijk werd opgestart na het drama, toen men door had dat men zich had vergist, het was immers geen “sale flamin” maar een Slowaak. En daarmee kon men nooit naar buitenkomen. Een doofpotoperatie met een samenzwering tussen het gerecht – politie – politiek en de regimepers, met daarbij het gelul van “pseudo deskundigen”. (en dit alles onder de leiding van de PS & de logemaffia’s”). Kortom iedereen zat mee in bad, al of niet van willen, en moest dan ook zwijgen, verbrand als men was.
  Dit alles leek wonderwel te lukken, en men was zo zeker van zijn stuk, dat de zaak toch opnieuw werd opgerakeld, om Vivaldi op poten zetten, waarbij de N-VA werd geviseerd, zodat deze kon losgerukt worden van de CD&V. Of het Chovanec schandaal, zoals omschreven in de artikelenreeks bij Golfbrekers. Dit schandaal getuigt dan ook van onnoemelijke arrogantie waarbij de samenzweerders zich niet alleen onaantastbaar voelen, maar bij manier van spreken ook gaan dansen op het lijk van Chovanec, door dit te misbruiken om de Vivaldi bende (= een anti Vlaamse oorlogsmachine), aan de macht te brengen. In het Frans zegt men : Il faut le faire !!!

  Bij dit Chovanec schandaal werd er in de regimepers en in de politiek, zonder uitzondering, gezwegen over de achtergronden en het werkelijke doel ervan. Opnieuw waren hier de voormelde doofpot samenzweerders aan de zet, die samen in bad zaten, zoals reeds gezegd, al of niet van willen, afgedreigd dan wel omgekocht.
  Op basis van het voormelde tekent zich dan ook een patroon af. Het Chovanec drama , is tot hiertoe, een toevallige gebeurtenis, de rest is dat niet.
  Bij de doofpotoperatie en het Chovanec schandaal, worden immers de funderingen zichtbaar, van deze samenzwering, die nadien meer dan duidelijk zal worden n.a.v. de Covid 19(84) terreur, waar opnieuw quasi dezelfde samenzweerders aan de zet zijn, met enerzijds een stormvloed aan leugens, bedrog, en met een psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking, en anderzijds de terreur tegen dezelfde bevolking via lockdowns, muilbanden, en brutaliteiten tegen vreedzame actievoerders. Blijkbaar was de Chovanec doofpotoperatie en het Chovanec schandaal een oefening, voor wat nadien gepland was. Via Chovanec zaten alle samenzweerders immers samen in bad, en wisten wat er te doen en te laten was.
  Ondertussen waren de geesten ook al voorbereid via de terreur o.a. tegen Schild en Vriend, den Dries, de 4 van Voorpost en de processen tegen de concurrentie : tScheldt.
  De Vivaldi maffia bende, zag dan ook dat alles goed lukte, en dat men vooral de regimepers onder controle had, wat van cruciaal belang is bij de doofpotoperaties. Er werd dan ook een tandje bijgestoken, en dit resulteerde dan in de liquidaties van J. Conings en Y. Verdyck. Over deze twee heerst er intussen ook een “doodse stilte”. Ook hier domineert de “omerta” .
  Er is dus bij deze Chovanec veel meer aan de hand. Het gaat hier uiteindelijk om een oorlog van Vivaldi, een communistische en logemaffia bende, rot corrupt tot op het bot, tegen alles wat Vlaams en rechtsgezind is, en waar gebruik wordt gemaakt van het Chovanec drama. J. Conings en Y. Verdyck hebben dit intussen reeds betaald met hun leven. Beiden zijn een rechtstreeks gevolg van het Chovanec drama. De gelijkenissen tussen de respectievelijke doofpotoperaties, zijn treffend.
  Ondertussen laat Vivaldi zich dan doorgaan als slachtoffer :
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230119_95520478
  met citaat :
  “Van de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken tot de partijvoorzitters van N-VA en Vooruit: momenteel krijgen minstens zes toppolitici in Vlaanderen extra bescherming. En ze zijn niet de enigen, want in totaal lopen er 71 beschermingsdossiers. Naast politici gaat het onder meer om magistraten en politiemensen die bedreigd worden vanwege hun beroep.. “ (=einde citaat).
  Een Vivaldi bende die betrokken is bij moorden en moordcomplotten. De daders moeten dus beschermd worden en niet de potentiële slachtoffers.
  En opnieuw dien ik vast te stellen dat het in Vlaamse en rechtse middens stil blijft, ondanks dat ze beiden geviseerd worden door de Vivaldi maffia.

Reacties zijn gesloten.