10 gedachten over “Juist… of zou een Turkse cirkel andere graden hebben?

  1. Het verschil ? is mogelijk te vinden in de dikte en het motief van Turkse bidmatjes. Na die (spijtige) mislukte legeropstand , verklaarde de een of andere minister dat de verdachten zouden smeken om gedood te worden , zo plezant en medogenloos is hun Turkse Islam .Heel die Islam is …..(censuur)

  2. 30 jaar te laat mevrouw crevits,U bent de belangrijkste woorden in uw betoog vergeten,namelijk ISLAM en MOSLIMS!!Daar is een hele groep bij die gewoon niet wil integreren en die zich laten leiden door hun godsdienst,ze zullen zich nooit aanpassen en die moeten er gewoon uit mevrouw,terug naar hun thuisland,en als ze zgn hier geboren zijn en belg zijn,voor de keuze stellen,aanpassen of opkrassen!!En koppel meteen het kindergeld aan de schoolresultaten!!!Dat zou al een eerste goede stap zijn!!En stop aub met pamperen!!
    http://www.hln.be/hln/nl/1265/Onderwijs/article/detail/3097385/2017/03/06/Crevits-Allochtone-ouders-moeten-zich-veel-meer-engageren.dhtml

  3. Zelfs geen taqiyya, hij zegt gewoon en heel openlijk dat Turkse islam en ISIS hetzelfde zijn, terwijl bij een hoop achterlijke poco’s de indruk gewekt wordt dat beide tegengesteld zijn.

  4. En zijn grote baas, niet Allah maar Erdogan, verwijt Duitsland nazimethoden. En met recht!
    Tijdens de hele Hitlertijd van 1889 tot 1945 mocht in het hele Duitse rijk, niet één enkele Turkse politieker een verkiezingsrede houden.

  5. Ach, zooo vreemd is dàt eigenlijk niet… men leest toch ook vaak dat (Vlaamse) reageerders voor TWEEHONDERD PROCENT (200%) achter een bepaalde daad, of bewering staan. 🙂

  6. Dat is de Turkse manier om te zeggen dat Turkse Islam en ISIS krak hetzelfde is. En … wat niet lachend kan gezegd worden is de waarheid niet!

Reacties zijn gesloten.