Echt?

Een Allianz verzekeringskantoor maakte voor zichzelf reclame met een foto die de directeur met zijn medewerksters toont.  Voormalige buitenlandjournaliste van de ARD, Inge Bell, draagster van het Bundesverdienstkreuz 2012 voor haar strijd tegen mensen-handel, geëngageerde verdedigster van vrouwenrechten allerhande, auteur van ver- schillende meesterwerken over deze thema’s, erkende onmiddellijk het misbruik van de afgebeelde onschuldige vrouwen en gaf als toemaatje dat deze vrouwen even goed voor het bordeel Artemis in Berlijn hadden kunnen reclame maken.

De Allianz-medewerksters, waaronder verschillende universitairen,  dienden klacht tegen haar in omdat ze niet als hoeren willen beschreven worden.    Inge Bell snapt niet dat de vrouwen niet zelf hun vernederende positie (willen) inzien.

Wat als er een vrouw centraal had gestaan, geflankeerd door een dozijn mannen?  Hoe zou de strijdlustige Inge Bell hen noemen?

Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor thatcher

Heckticker

8 gedachten over “Echt?

 1. Hoe zou ons Inge reageren als een man zich zou omringen met duidelijk zichtbare janetten ? Ik denk dat ze daar meer begrip zou voor hebben .

 2. Ik snap wel waarom Allianz geen foto van Inge Bell gebruikt voor reclame! Reclame moet wervend zijn.

 3. De twee andere foto’s zijn overduidelijk. De hanen doen er alles aan in de aandacht en de gunst van dat ene kieken te blijven

 4. Inge Bell had waarschijnlijk liever de dames er in boerka of met kopvod zien bij staan. Goed dat deze mooie en prachtig geklede dames van Allianz de ARD hournaliste lik op stuk geven door haar aan te klagen.

 5. Wat als een vrouw centraal staat in een Duitse regering?
  Dan verheft ze pathologische verschijnselen tot systeem.

  In het geval van de journalist Daniz Yücel roept Merkel alle hens aan dek om hem vrij te krijgen. Ze veegt het verdrag van Den Haag van 12 april 1930, dat de dubbele nationaliteit behandelt, aan haar laars en gaat zich wat moeien in de binnenlandse aangelegenheden van een andere staat.
  Het kan haar geen barst schelen dat Deniz schreef:’ de spoedige afgang van de Duitsers is het sterven van een volk van zijn mooiste kant’ en ‘overigens kan het behouden van de Duitse taal geen argument zijn om de bevolking in leven te houden’ en ‘omdat het einde van Duitsland een uitgemaakte zaak is, stelt zich de vraag: wat met het gebied zonder volk aan te vangen? Tussen Polen en Frankrijk opdelen? Stukken grond op e-bay veilen? Het ten geschenke geven aan arme volkeren?.

  Deniz, als voorvechter voor de PKK, zit in Turkije in voorhechtenis op beschuldiging van: propaganda maken voor een terroristische vereniging en het ophitsen van de bevolking. Twee zaken die ook in Duitsland strafbaar zijn. Het Bundesgerichtshof besliste in 2004 dat de PKK als een criminele vereniging moet aanzien worden en bijgevolg strafrechtelijk vervolgd. Ze is met haar 13.000 leden de grootste buitenlandse extremistische organisatie in Duitsland. Ook de EU, USA, Australië, Canada en Turkije oordeelden in die zin.

  Maar Merkel wil haar Duitser vrij!
  (bron: http://www.Schneider-Institute.de – Institut für Völkerrecht

Reacties zijn gesloten.