“Dit is niet jouw land!”

Afbeeldingsresultaat voor fuck you muslimEen video toont een vermoedelijke moslim die een man en vrouw racistisch beledigt en fysisch bedreigt.    Een man met een Pools accent – een vermoedelijke Pool – wordt door de neo-Brit uitgescholden voor “varken”, “hoerenzoon” en andere vertrouwde terminologie met als uitsmijter “Dit is niet jouw land”.  De vrouw wordt “hoer” genoemd, bespuugd en geslagen.

De Londense politie reageerde met “we bekijken de situatie indien er meer informatie bekend wordt”, maar eist hiervoor “minstens” de plaats van het gebeuren, opdat het “gebeuren” ook op de juiste plaats in de misdaadstatistieken kan vermeld worden.
Zowel de nummerplaats van een auto als de in beeld komende taxi zijn duidelijk te zien.

Verrijking puur.  U kan de uitwisseling van culturen hier nalezen.

 

 

7 gedachten over ““Dit is niet jouw land!”

  1. Zielig om zien hoe een man met baard in een lange jurk Mensen uitkaffert alsook dreigt en geweld gebruikt.
    De man in lange jurk en een klein lontje weet dat hij hiermee wegkomt het is net als bij ons Unia uw weet wel.
    Mocht de Pool deze man in lange jurk nu een klap hebben gegeven omdat hij de Vrouw aanviel en bespuugde dan pas zou de Politie reageren met de Pool en Vrouw op te pakken.

  2. Nu weet ik het zeker , er is een duidelijk verschil in opvoeding tussen het westen en soepjurkendragende baardmenschen

  3. Jaren terug was ik in een gelijkaardige situatie verzeild…en heb dat enkele maanden nadien tijdens een dichte mist-dag “persoonlijk” opgelost! En dit eveneens omdat de politie niets ging ondernemen. Ge moet maar de juiste moment afwachten. La vengence est un plat qui se mange froid:-)

Reacties zijn gesloten.