Italië wordt eindelijk wakker

Dat Soros met zijn open-grenzen-mantra NGO’s financiert om ‘vluchtelingen’ hierheen te halen is een alom gekend geheim.

Nu is men in Italië eindelijk wakker geworden.  Vluchtelingenboten die vanop het strand nog voor hun vertrek een signaal naar een wachtende NGO-boot sturen om hen te komen ‘redden’.  Het Openbaar Ministerie onderzoekt de feiten:

Italiaanse aanklager onderzoekt of Soros mensensmokkel NGOs financiert met als doel ontwrichting openbare orde
“Abbiamo le prove dei contatti tra scafisti e alcuni soccorritori”

Sommige hulporganisaties die actief zijn op de Middellandse Zee werken samen met mensensmokkelaars. Dat zegt een kopstuk van het Italiaanse gerecht op Sicilië, meldt Radio 1.

Frontex: NGO’s werken samen met mensensmokkelaars

NGO’s als mensensmokkelaars met de goedkeuring, resp. aanmoediging, van de EU

4 gedachten over “Italië wordt eindelijk wakker

 1. Iedereen weet dat “waarom wordt er dan niet ingegrepen” zodat die boten nooit het Europese vastenland kunnen bereiken???
  Halverwege de zee opvangen en zonder er één woord aan vuil te maken doen keren, punt. Als dat 1 a 2x toegepast wordt en er de nodige publiciteit aan gegeven wordt zal een 3de boot niet meer vertrekken en hoeft er ook niemand nog te verdrinken.

  • In principe heb je gelijk. Probleem is dat de vluchtelingen niet terug mogen keren naar Libië. Bovendien mogen buitenlandse schepen niet zonder toelating in de territoriale wateren van een ander land. wat nu?

 2. Die Soros is in ieder geval niet meer van de jongste te oordelen aan zijne gemunificeerde sm….Laat ons hopen dat hij vlug …….
  Misschien kan hij met zijn miljarden Sinte Pieter overtuigen een oogje dicht te knijpen als asielers de hemelpoort bestormen

 3. Uitteraard worden alle schepen opgemerkt door Marintraffic.com INDIEN hun global position system op “on” staat: maar dàt kan ook gemakkelijk vlot op “off” staan. (wettelijk toegelaten bij marineschepen om eventuele spionnage te dwarsbomen… aldus ziet Fikken meestal “maar” twee scheepjes liggen (op kaart) in het Zeebrugse marinedok terwijl er, in werkelijkheid, soms de halve vloot van ons “Marinecomponent” binnen ligt.
  Maar… de scheepjes van NGO’s zijn nog zo stom om hun toestel aan te laten bij het illegaal loodsen van vluchtelingbootjes (èn zij aldus zichtbaar via Marinetraffic) –> terwijl zij nochtans strafbaar werk verrichten.

Reacties zijn gesloten.