NGO’s als mensensmokkelaars met de goedkeuring, resp. aanmoediging, van de EU

“Twee maanden lang, gebruik makend van marinetraffic.com, hebben we de vaarbewegingen van schepen gevolgd, schepen die toebehoren aan NGO’s. Gebruik makend van data van  data.unhcr.org., hebben we de dagelijkse aankomst opgelijst van Afrikaanse immigranten in Italië. Niets minder dan een enorme oplichting en georganiseerde massale illegale mensensmokkel.

NGO’s, smokkelaars en de maffia in samenwerking met de Europese Unie hebben duizenden illegalen naar Europa verscheept onder het mom van ‘mensen redden’, daarbij werden ze geassisteerd door de Italiaanse kustwacht die de activiteiten coördineerde.

Mensensmokkelaars contacteerden de Italiaanse kustwacht van te voren om hulp te krijgen om hun dubieuze lading op te pikken. NGO schepen werden 10 uur voor het vertrek uit Libië verwittigd om naar de ‘reddingsplek’ te varen…

De 15 schepen die wij observeerden en eigendom zijn van of geleased door NGO’s verlieten regelmatig hun Italiaanse havens, richting zuiden, om vlak bij de Libische kust hun menselijke lading op te pikken en de 260 mijl terug te varen naar Italië, terwijl de Tunesische haven Zarzis op slechts 60 mijl ligt van de ‘reddingsplek’.

De betreffende organisaties zijn: MOAS, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchteling, Médecins Sans Frontières, Save the Children, Proactiva Open ArmsSea-Watch.orgSea-Eye en Life Boat.”

Lees meer bij GEFIRA

Wie meent dat dit aanzetten tot illegaliteit, tot het EU-grondgebied betreden zonder verblijfsvergunning, zonder visum, niet minder strafbaar is dan het produceren van valse papieren, moet weten dat de onovertroffen EU dit misdrijf buiten vervolging gesteld heeft met een nieuwe richtlijn:

European Parliament votes to protect ship masters during Mediterranean rescues

A new European Union resolution has supported the protection of shipping, ship masters and NGOs involved in Mediterranean Sea rescues.

5 gedachten over “NGO’s als mensensmokkelaars met de goedkeuring, resp. aanmoediging, van de EU

  • Wat nog in diezelfde Knack stond: moeder van een ‘biraciale’ tiener beweert dat in de romans van Harper Lee en Mark Twain sprake is van raciaal taalgebruik. Ze staan nog niet op de index maar werden in Amerika uit voorzorg uit de schoolbibliotheken verwijderd.

   Een actie tegen schrijvers, en niet van de minste, is al langer aan de gang. Shakespeare en Dickens hebben het al meermaals moeten ontgelden. Misschien zijn die al een tijd uit de schoolbibliotheken verwijderd? Shakespeare’s ‘Romeo en Julia’ ligt er nog, waarschijnlijk voor niet lang meer want dat werk ligt ook onder vuur.

   Waar de in het artikel vermelde organisaties ook niet over kraaien is de ver doorgedreven vorm van ‘pijnlijk’ racisme. Je vindt die bij Rabbi Eliyahu Asulin. Asulin is al 30 jaar een mohel (besnijder) en wordt betaald door duizenden studenten die een erkend mohel certificaat willen om ook in ziekenhuizen aan de slag te kunnen.
   Een onderzoek door Kan, een Israëlische nieuwszender, bracht aan het licht dat Asulin, onervaren studenten zonder begeleiding afstuurt op bruine Ethiopische en Soemalische joodse kinderen uit arme gezinnen. Hij beschrijft die kinderen als ‘kanonnen voer’.
   Aan zijn studenten zegt hij:
   even if your cut isn’t straight, they won’t say anything, because they don’t understand anything.
   en:
   they ‘re Ethipians, you’ re doing it to Ethipians. There are the regular Ethipians and then tere are the Sudanese. They’re the worst. They’re as black as natives.

   Wie geïnteresseerd is in de verdere racistische praat van Asulin, kan terecht op:
   http://www.timesofisrael.com/jewish times
   of
   http://www.dailystormers.com/israel-rookie-rabbis-use-brown-jews-as-practice-for-sick-penis...

   verder is het blijkbaar niet goed leven voor kinderen in Israël, want de Franse versie van de Times of Israel, meldde:
   44.000 cas de violence sur des enfants, selon le ministère des Affaires sociales .

 1. Ook Fikken volgt dagelijks marinetraffic, maar… dan ènkel om te volgen wèlke schepen er passeren in de sluizen van Zeebrugge (en aldus z’n huis voorbijvaren) èn ook in de buitenhaven,natuurlijk. Een uitzondering voor de marineschepen die hun GPS afleggen wegens veiligheidsmaatregel.

 2. Tis allang geweten dat de NGO’s en al hun geestesgenoten in feite de Echte mensenhandelaars zijn.
  Onder de dekmantel van Gutmenschlichkeit scharrelen ze een nooit geziene financiële en politieke power bij elkaar.
  Heeft niks meer met menslievendheid te maken, maar alles met pure business.
  Merkwaardig blijft het toch hoe de Europese leiders (sic!) zich blijven in de luren leggen en hun kop int zand steken bij die stille maar uiterst gevaarlijke massale invasie van profiteurs.
  Hoelang nog…?

  • aansluitend:
   wat ik schreef wordt deze morgen weeral bewezen: vluchtelingenbootjes vertrekken uit Egypte, maar ze vertellen dat ze uit Libië vertrokken. Zo zijn de uitgemolken “sukkelaars” er zeker van dat ze onder het vluchtelingenstatuut vallen.
   En zoals verwacht kraait geen haan naar die georkestreerde diefstal van gemeenschapsmiddelen, integendeel de Gutmenschen met hun hi-tech fregatten (jaja ook de Belgische) worden op voorhand gebriefd waar ze met volle schijnwerpers de sukkelaars kunnen gaan opvissen. Want elke Flüchling is zijn meervoud van gewicht in dollars waard. Voor de ngo’s en voor de media en voor depolitiekers.
   Blijft verwonderlijk dat een NVA minister van defensie zo hypocriet blijft meespelen in deze comedia dell’arte… zum kotzen.
   Vlug verkiezingen aub.

Reacties zijn gesloten.