4 gedachten over “Italiaanse verontwaardiging…

  1. Dat lijkt wel een beetje op dit onland,de Vlamingen mogen alleen de rekeningen betalen maar mogen zich verder niet moeien!!Reeds jaaaaren betalen Vlamingen voor de walen en Brusselaars maar mogen niet weten wat er met die centen gebeurt!!En als die steun dan nog iets opbracht.De ontvangers wentelen zich in de huidige situatie en rekenen op die steun!!Als er vragen gesteld worden over wat die steun nu eigenlijk opbrengt dan worden ze natuurlijk vijandig!!!
    https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/01/amerika-halveert-budget-voor-palestijnse-hulp-576863/

  2. Een TV “debat” waar ik van genoten heb. Ik zie nog niet onmiddellijk op de zeverende dag een Vlaams Belang mandataris zo tekeer gaan zonder dat men zijn microfoon uitzet, of er een plaatje verschijnt met: storing. Waarbij ik nog wil opmerken dat de mandataris op alle Vlaamse zenders een zelfde “behandeling” zal krijgen.

    • Walter F. , ik kan heel goed jouw redenering volgen over de behandeling van Vlaams Belang-mandatarissen op ‘onze’ tv-zenders, alleen… in deze video was het de blonde vrouw, die de neutraliteit in de schoolklassen verdedigde, die telkens werd onderbroken.
      Bovendien zie ik onze Vlaams Belang-mandatarissen nog niet zo direct met even veel vuur de verdediging op zich nemen van het plaatsen van kruisbeelden in de klaslokalen van het officieel onderwijs, wat bij ons het net van het Gemeenschapsonderwijs is… Want het is daarover dat het gaat in de video.

Reacties zijn gesloten.