Israël bestaat niet…

Medewerker Zakharia van het Crisiscentrum Binnenlandse Zaken blijft maar ontkennen dat Israël bestaat.

Er is een geluidsfragment opgedoken waarin een medewerker van het Crisiscentrum Binnenlandse Zaken opmerkelijke uitspraken doet. Een Joodse man vraagt hem meer info over het repatriëren van een slachtoffer naar Israël, waarna de medewerker ostentatief Palestina blijft gebruiken als naam van het land.  Lees verder…

 

26 gedachten over “Israël bestaat niet…

 1. Ze hebben die zogezegde medewerker toch met bruine zeep aan zijn buik naar richtin exit geschoven .Volgens mij was dat een Palestijnse hebolaz verkleed als westerling en een bestuurslid van Abou Tja Tja zijn movement X

 2. Intussen zijn mails van de vorige US-minister van buitenlandse zaken, Hillary Clinton, opgedoken, die ondubbelzinnig zeggen dat Amerika de burgeroorlog in Syrië heeft doen ontvlammen om de hegemonie van Israël te vestigen.

  • Dat berichtje komt van WikiLeaks en werd snel overgenomen door The New Observer, Global Research en andere. https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/24901
   De aanval op Assad zou een tegengewicht hebben moeten zijn voor het mogelijke overwicht van Iran in het Midden-Oosten. Met een vinger in de neus kon men voorspellen dat indien Assad het moeilijk zou krijgen, hij hulp zou ontvangen van zijn bondgenoot Iran. Bijgevolg zou Iran een stevigere voet aan de grond krijgen in Syrië, wat compleet tegen het belang en de veiligheid van Israël zou indruisen en wat dan ook gebeurd is.
   Zowat de hele wereld weet dat de sympathie en belangen van Hilary Clinton en Barak Obama bij de Islam liggen. Bijgevolg – en de evolutie van het Syrische conflict bewijst het – zijn hun acties eerder ingegeven om Israël te schaden, zoals bv. ook de EU boycot van Israëlische producten gebeurde op aandringen van de Obama administratie.

   • Israël heeft bloed aan zijn handen, het bezet Palestijns gebied en laat illegale kolonisten palestijns land bezetten tegen alle internationale regels in,daarbij worden tientallen onschuldige palestijnse burgers gedood.

    • Maar Protje toch , je gekozen reactienaam zegt iets over uw persoonlijkheid . Israel vecht voor zijn bestaan, je hebt misschien nog niet gehoord over de rakettekes die Israel regelmatig moet verwerken en wie stout is , krijgt op zijn blote Palestijnse poep . Een Israelische premier deed ooit een uitspraak die boekdelen vervangt en die Protje misschien eens doet nadenken
     Als morgen palestina de wapens neerlegt is er vrede . Als morgen Israel de wapens neerlegt is er geen Israel meer ! Iedereen heeft het recht om gelukkig te kunnen leven in ons kortstondig bestaan om dat te bereiken zijn er andere middelen nodig dan elkanders keel over te snijden !
     Een goede raad van tante Kaat (of Rene) Lees regelmatig Golfbrekers om oordeelkundig en kritisch te worden over al wat de groen en rode smartlappen in onze oren blazen

     • @ Rene,

      het is duidelijk dat Israël hier (en elders) de opinies in twee kampen verdeelt, het pro en het neutraal dat al snel als contra wordt aangewezen. Ik begrijp het, een mens heeft nu eenmaal zijn sympathieën en antipathieën. Maar of dat iets aan historische feiten verandert?
      Er vloeit langs beide kampen bloed. Gush Etzion (door Arabieren) Deir Yassin (door joden).
      Ja, de Palestijnen spelen met raketekkens maar als je de cijfers van de slachtoffers aan beide kanten bekijkt, staat het overwicht aan Palestijnse slachtoffers niet in verhouding tot de joodse. Ook het ‘wapenarsenaal’ langs Palestijnse zijde is niet vergelijkbaar met dat van de Israëli.
      Proberen de waarheid over Israël te zeggen staat gelijk aan Israël bashen in het pro kamp.

   • @ Wes,

    het bericht waar je naar verwijst dateert van 2011.

    Ik heb de informatie van: newobserveronline.com/clinton-destroy-syria-israel/

    ‘A NEWLY released Hillary Clinton email confirmed that the Obama administration has deliberately provoked the civil war in Syria as the best way to help Israel.
    Clinton also wrote that it was the right thing to personally threaten Basher Assas’s family with death.’

    verder uit: http://www.hillaryclinton.com/email-facts/
    Updtaed: The facts about Hillary Clinton’s Emails.

 3. Onder de 194 onafhankelijke staten, staat Israël met betrekking tot zijn geografie op de 152ste plaats. Met betrekking tot zijn bevolkingsaantal op de 97ste. Het is zo groot als de Duitse deelstaat Hessen en kleiner dan het door Chaim Weizman gedroomde fictieve Albanië. Toch heeft zijn politieke ontwikkeling een uitwerking die ver over het Midden-Oosten uitgaat.

  Slaat men de kranten open, als men blogs en sites overloopt, de nieuwsuitzendingen beluistert en bekijkt zou men denken dat Israël naast China, Rusland en de USA tot de belangrijkste staten van de wereld behoort.

  De droom van Weizman over een’ normale staat’ is nog altijd niet gerealiseerd, Israël is geen normale staat.

 4. Israël werd gecreeêrd na WO 2 om de JODEN een land te geven, ze moesten toch ergens naartoe. Een grote fout was de plaats, want hiervoor moesten de Palestijnen wijken, gevolg was miljoenen vluchtelingen. Een historische fout.

  • Welk land had jij in gedachten Jef . Joden zijn toch verwant met arabieren, als ik me de schoollessen in geschiedenis nog kan herinneren .Israel is in ieder geval een democratisch land waar veel Palestijnen werken en een leven kunnen opbouwen. Het is ook een volk die in staat zijn om een woestijn vruchtbaar te maken iets waar de Palestijnen een punt aan kunnen zuigen. Het is ook een land , vermoedelijk het enigste ,dat in staat is om weerstand te bieden tegen een horde onderontwikkelden.Ik heb nooit gehoord van een Jood met bommengordel ,die een hoop onschuldigen de dood injoeg. Onlangs gelezen op Golfbrekers ,hoe een moeder haar gelukkigste dag beleefde , omdat haar zoon als zelfmoordenaar een hoop medemensen vermoorde .Je maakt een keuze tussen links en rechts , gedreven door een gevoel van rechtvaardigheid . Mijn keuze is gevallen op Israel , op een volk dat omwille van hun Joods zijn meer dan genoeg heeft afgezien.. Het is in mijn ogen een beschaafd volk , ze onthoofden niet, ze verbranden niet levend en dergelijke fratsen . Ik zal zeker niet beweren dat alle moslims beulen en moordenaars zijn maar er zijn er O zovelen die de sekte van IS erg sympathiek vinden . Als ik zou moeten kiezen tussen Israel als beschaafd land en een land waar de vrouwen in tenten gehuld rondlopen geef mij dan maar Israel . Het is mijn overtuiging dat jij ook voor Israel zou kiezen !

   • ‘Welk land had jij in gedachten’

    @ Rene,
    Benjamin Se’ev Ben Jaakob, beter gekend als Theodor Herzl noemt in zijn boek ‘Der Judenstaat’ twee mogelijkheden, die hij als het meest realiseerbare zag: Argentinië en Palestina. Daarnaast werd hem door de Britten nog Oeganda voorgesteld, een voorstel dat hij op het zesde Zionistisch congres in 1903 sterk verdedigde.
    De Duitsers stelden later nog Madagaskar voor maar voor zover ik weet werd dit niet in overweging genomen.
    Dus niet alleen Jef, maar ook Herzl had meerdere landen in gedachten.

    • Als bewijs het gedeelte over Argentinië uit het boek
     ‘Der Judenstaat’ – Kapitel 4

     Ist Palästina oder Argentinien vorzuziehen?

     Die Society of Jews wird nehmen was man ihr gibt und was sich die öffentliche Meinung des Judenvolkes erklärt. Die Society wird beides feststellen.
     Argentinien ist eines der natürlich reichsten Länder der Erde, von riesichen Flächenhalt, mit schwacher Bevolkerung und gemassigtem Klima. Die argentinische Tepublik hätte das grösste interesse daran, uns ein Stück Territorium abzustreten. Die jetzige Judeninfiltration hat freilich Verstimmung erzeugt, man müsste Argentinien über die wesentliche Verschiedenheit der neuen Judenwanderung aufklären.

     Palästina ist unsere unvergessliche historische Heimat. Wenn Seine Majestät der Sultan uns Palästina gäbe, könnten wir uns dafür anheischig machen, die Finanzen der Türkei ganzlich zu regeln.

     (Is Palestina of Argentinië te verkiezen?

     De Society of Jews zal nemen wat men haar geeft en waarvoor zich de openlijke mening van het joden volk uitspreekt. De Society zal beiden vaststellen.
     Argentinië is één der meest natuurlijk rijkste landen van de aarde, met reusachtige oppervlakten, met een verzwakte bevolking en gematigd klimaat.
     De Argentijnse Republiek zou er het grootste interesse aan hebben ons een stuk territorium af te staan. De huidige joden infiltratie heeft weliswaar ontstemming veroorzaakt maar men moet Argentinië over het wezenlijke onderscheid van de nieuwe joden migratie informeren.

     Palestina is onze onvergetelijke, historische heimat. Als Zijne Majesteit de Sultan ons Palestina zou geven, zouden wij er ons toe bereid kunnen verklaren, de financiën van Turkije in zijn totaliteit te regelen.)

     • Ik vond het ook eigenaardig, maar ik nam aan dat jij om de een of andere reden geopteerd voor een alias. In elk geval heb ik niets aan jouw reacties gewijzigd.

 5. @ Ottorongo ook ik had dit bericht gelezen en geloofde er niet direct veel van het deed me denken aan het verhaal met de kleuterjuf in de Blokkendoos op het Antwerpse-Kiel wel van een ander kaliber dat rammelde ook aan alle kanten het bleek ook daar om zwarte propaganda te gaan.
  En het ergste die komen daar mee weg

  Sinds gisteren namiddag was het niet meer te vinden bij HLN,
  DE PAGINA DIE U PROBEERT TE BEKIJKEN KAN NIET WORDEN WEERGEGEVEN.
  Onze excuses

  • Moet onze redactie regelmatig ondervinden. Wij merken dat geplaatste ‘verhelderende’ video’s na een dag of twee opeens verdwenen zijn. Als bepaalde video’s te dikwijls gedownload worden, dan worden die gewoon door Youtube verwijderd. Idem dito op facebook.

 6. Vandaag 1 april herinnert Haaretz aan de woorden van Ben-Gurion:
  ‘Until a Jewish soldier is hanged for murdering Arabs, these acts of murder won’t end’ Israel’s first prime minister told his stunned cabinet 66 years ago, when Jewish murders of Arabs had become all too common.

  • En over de moorden die de Arabieren plegen met de Palestijnse kwestie als alibi zullen we maar zwijgen.

   • @ redactie

    het zijn mijn woorden niet maar die van Ben-Gurion, ik heb ze niet gepubliceerd maar Haaretz. Ik heb geen sympathie voor Palestijnen, noch voor Israëli. Ik ben noch moslim noch jood. Ik huldig niet oog om oog, tand om tand. Ik heb geleerd: wie het zwaard hanteert zal door het zwaard vergaan. Maar zolang het mij nog toegestaan is heb ik het recht feiten naast elkaar te leggen.

 7. Heb wat verder zitten grasduinen in Herzl’ s geschriften. Van Palestina was aanvankelijk geen sprake. Hij schreef dat de joden overwegend verspreid waren in landen met een gematigd klimaat, daarom ‘ seien die Juden den klimatischen Bedingungen der Levantküste gesuntheitlich nicht gewachsen’ (zijn de joden tegen de klimaat omstandigheden van de kusten aan de Levant voor wat hun gezondheid betreft niet opgewassen). Cyprus, Oeganda, Z-Amerika, alles was goed voor hem, als het maar een land was ‘wo wir krümme Nasen, schwarze oder rote Bärte und gebogene Beine haben dürfen’ ( waar we kromme neuzen, zwarte of rode baarden en gebogen benen mogen hebben).
  Het Beloofde Land, één van de pijlers waarop Israël zijn bestaansrecht steunt, was aanvankelijk en duidelijk van geen tel.

  In ‘The complete Diaries of Theodor Herzl’ – uit het Duits vertaald door Harry Zohn en te downloaden op Google staat op blz. 83 & 84 -tot mijn grote verwondering- hoe Herzl met de hulp van anti-semieten joods eigendom veilig wil overhevelen bij de stichting van een joodse staat en hierdoor het land dat zij verlaten niet verarmd zullen achterlaten.:
  ‘It would be an excellent idea to call in respectable, accredited anti-Semites as liquidators of property. To the people they would vouch for the fact that we do not wish to bring about the impoverishment of the countries that we leave. At first they must not be given large fees for this; otherwise we shall spoil our instruments and make them despicable as ‘stooges of the Jews’. Later their fees will increase, and in the end we shall have only gentiles officials in the countries from which we have emigrated. The anti-Semites will become our most dependable friends, the anti-Semitic countries our allies.’ (Het zou een excellent idee zijn om beroep te doen op respectabele, erkende anti-Semieten als vereffenaars van eigendom. Voor het volk zullen ze borg staan voor het feit dat we niet wensen om verarming te veroorzaken in de landen die we verlaten. In het begin moeten hen geen grote fooien worden gegeven; anders bederven we onze instrumenten en maken we hen tot verachtelijke ‘zondebokken van de joden’. Later zullen hun fooien verhogen en op het einde zullen we nog enkel niet joodse ambtenaren hebben in de landen waaruit we emigreerden. De anti-semieten zullen onze meest betrouwbare vrienden worden, de anti-semietische landen onze verbondenen)

  En waarom zullen deze landen niet verarmd worden achter gelaten? Omdat de joden dat zo willen want schrijft Herzl ‘the wealthy Jews rule the world; the fate of the governments lies in their hands. They start wars between countries, and when they wish, the governments make peace. When the wealthy Jews sing, the nations and their leaders dance along, and meanwhile the Jews get richer’. (de vermogende joden regeren de wereld; het noodlot van de regeringen ligt in hun handen. Ze starten oorlogen tussen landen, en als zij het wensen, sluiten de regeringen vrede. Als de vermogende joden zingen, dansen de naties en hun leiders in het rond, en intussen worden de joden rijker.)

  Herzl nodigt mij in ieder geval uit om verder te lezen.

Reacties zijn gesloten.