Missionarissen op oorlogspad

De gouden jaren van de paters-missionarissen die naar de brousse trokken om de negerkes te gaan bekeren zijn voorbij.  Ten eerste omdat paters eerder zullen uitgestorven zijn dan de witte olifant, ten tweede omdat ze zelfs zelfs de zee niet meer hoeven over te steken naar het vroegere wingewest.  De potentiële bekeerlingen komen immers zelf naar onze contreien.

In asielcentra wordt de alarmklok geluid.  Op het facebookprofiel van Muslim Stern  wordt met de goedkeuring van Zuckerberg gewaarschuwd voor zieltjesknijpers van Jehova, Scientology… en vooral van de beide grootste kerkgemeenschappen (katholiek en evangelisch) die proberen te profiteren van de situatie door de vluchtelingen te ‘helpen’.   Want de énige echte opdracht, de missie der zendelingen… is de ‘vluchtelingen’ te doen afdwalen van de godsdienst van de vrede en hen ervan te overtuigen toe te treden tot ideologie van het kwaad.      De boodschap luidt: een gewaarschuwd moslim terrorist is er twee waard.

FT

 

 

 

3 gedachten over “Missionarissen op oorlogspad

  1. Breaking News

    Het is nu officieel …Het staat in den Dikke Vandaele

    BAARDAPEN ….Fanatieke religieuse Islam gelovigen of secte ,
    die om Allah te eren , hun medemens zoveel mogelijk laten lijden tot de dood verlossing brengt, of onvoorstelbaar leed berokkenen bij aanslagen .Allahu Akbar

  2. Missionarissen op oorlogspad ! maar dan samen met hun Islam-broeders tegen diegenen , die de Islam en hun fratsen niet echt sympathiek vinden . Bij betogingen tegen islamisering , doven zij hun lichten uit protest . Zij wensen “dialoog” met de concurrentie …en zullen die krijgen ook… maar niet onder de vorm die zij denken of wensen ! Onze zonnebankbroeders zitten ook diep in onze zakken . In plaats dat de regering ons laat geven wat we willen , zoals in de glorietijd van missionarissen , op elke winkeltoog een gehurkt beeldje met een negerke die knikt als ge in de gleuf een muntstuk werpt . Misschien komt het ooit zover , ik zal alvast mijn zilverpapier bewaren .

Reacties zijn gesloten.