In ‘t verzet tegen illegaliteit

Voorpost gaat morgen in ‘t verzet tegen de gedoogpolitiek, het wegkijken, de illegale immigratie, de overlast, de Gutmenschen-retoriek van de poco kerk en het schuldig verzuim van de  socialistische burgemeester Landuyt:

Meer info voor deelname hier.

Buurtinfonetwerk trekt aan alarmbel: “Zeebrugge stilaan onleefbaar”

De coördinatoren van het buurtinformatienetwerk (BIN) in Zeebrugge trekken aan de alarmbel. Vluchtelingen en de vele truckers die in Zeebrugge kamperen, blijven volgens hen overlast veroorzaken en de problemen worden niet voldoende aangepakt.

Het BIN is een samenwerkingsverband tussen burgers en de lokale politie. De vrijwilligers van het BIN signaleren problemen en wisselen informatie uit.

Afbeeldingsresultaat voor isabellalaan vuilstort zeebrugge

Vlaams Belang voerde actie tegen vuil in Isabellalaan en omgeving

“We doen meldingen en nemen foto’s, maar de politie en de overheid treden onvoldoende op. De Isabellalaan is nu terug een stort met al het afval van de truckers uit het Oostblok. Ook de problemen met migranten slepen nu al twee jaar aan. Na de Syriërs en Irakezen zorgen nu veel Afrikanen voor problemen. Zij zijn ook agressief. Meisjes worden lastig gevallen en leegstaande panden worden gekraakt. En dan was er ook nog de grote vechtpartij tussen truckers en migranten”, zeggen BIN-coördinatoren David Brinckman en Thierry Oliviers. “We vrezen dat we nooit meer van ons negatief imago in Zeebrugge zullen afraken. Zeebrugge is nu voor iedereen bijna synoniem met illegalen. Geef de scheep-vaartpolitie en lokale politie meer middelen en volk om hun werk te doen.”
Geduld
Volgens burgemeester Renaat Landuyt (sp.a) wordt de vluchtelingenproblematiek in Zeebrugge voortdurend gemonitord. “We zien de problemen niet echt toenemen”, aldus Landuyt. Wat de overlast van truckers betreft vraagt hij nog even geduld van de inwoners van Zeebrugge. “De voorhaven is de nieuwe vrachtwagenparking aan het opstarten. We zitten nu in een overgangsfase. Als de parking volop operationeel is, zullen gaan we de overtreders aanpakken”, aldus Landuyt. (JVRB) (Met dank geleend bij HLN)

Jaar effectief voor hardleerse havenindringer

16 gedachten over “In ‘t verzet tegen illegaliteit

 1. En we zullen er weer staan met een 300 tal betogers, arm Vlaanderen.

    • @ Ropie,

     moet eens bij jou in de leer komen, je lijkt me een computer krak.

    • Geef die langharige pipo nog wat extra sigaretten zoveel te sneller zijn we verlost van die debiel.
     Ik snap niet dat er nog mensen zijn die aan dergelijk onbenul één seconde van hun dierbare tijd besteden…..

     • @ Jean,
      ik geloof nooit dat Anna deze video op Golfbrekers heeft willen plaatsen als ‘n huldeblijk aan Herman Brusselmans.
      Maar zeer dikwijls is WAT er gezegd wordt belangrijker dan wie het zegt…
      Maar ‘n mens kan inderdaad niet alles snappen 😉

    • @ Ropie,

     nicht wundern. Het hoofdkwartier van de mensheid is nu eenmaal het gelijkvloers.

 2. Redactie, wat is het probleem? Illegalen??? Die maken we toch in een handomdraai legaal, probleem opgelost en zeker van extra stemmetjes, dat onze veiligheid en leefbaarheid helemaal naar de kloten geholpen wordt is het zootje hun laatste probleem, stemmetjes vangen en zakken vullen via lullen is ‘hot’.

 3. 30 jaar te laat meneer jambon.Deze morgen weer op radio 1,die aanslagen,dat is de schuld van die racistische Vlamingen,de moslims voelen zich benadeeld en worden zogezegd gstigmatiseerd!!Dit ISLAM-en MOSLIMterrorisme heeft helemaal niets te maken met islam of moslims!!!Het pamperen en wegkijken gaat gewoon door.En dan komt de grote leider nog oproepen om meer moslimkinderen te baren want de overname gaat niet vlug genoeg naar zijn goesting,en zeggen dat de eu-pamperbrigade die kerel 7 miljard euro toegestopt hebben!!
  http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/3108428/2017/03/18/Die-jihadkanker-gaan-we-uitroeien-En-dat-zal-moslims-pijn-doen-ja.dhtml

 4. Ik hoop dat alle leden van dit forum vandaag in Zeebrugge zullen zijn.

 5. Indien… de (Oostblok)truckers “maar” de énige overlast ZOU zijn, dan zouden de Zeebruggenaars in hun handen klappen.
  Zij overnachten enkel in hun truckcabines, en, MOESTEN er méér mogelijkheden zijn om hun afval te dumpen, zou de Isabellalaan er véél netter uitzien. (ligt maar op een drietal minuten “gaans” van mijn woonst)–> maar, voor Fikken wel drie kwartier vèr wegens tegenpruttelen van mijn “onderdanen” EN de reden waarom hij NIET present zal zijn op de betoging van vandaag 🙁
  Dè grootste last zijn de vele gelukszoekers uit àlle hoeken van de wereld die hier neergestreken zijn nà de sluiting van de jungle in Calais… EN, véél te weinig controle van “degenen die normaal zouden moeten instaan” voor de openbare orde. —> véél verbeeldingskracht is niet nodig om te begrijpen wàt ik eigenlijk bedoel: het begint met de letter “P”

  • Fikkens’ vervolg: HLN /meest gelezen kopt:
   “Mijn werf is net hotel voor illegalen; Zr doen hun behoeft op mijn vloer, slapen in mijn bed en beschadigen de boten” (jeremiade van een kleine scheepswerf “aan de vroegere kuisbank’)

Reacties zijn gesloten.