In ‘t verzet: tégen dierenmishandeling!

In 't verzet 3 luie stoel STOP3ABETOGING 19 SEPTEMBER TE ANTWERPEN !!!
14u00 Groenplaats.

Naar aanleiding van het offerfeest dat op 23 september van start gaat zal Voorpost betogen tegen het ‘ritueel slachten’ en de alsmaar dreigende islamisering van Vlaanderen, Nederland, Europa.
Neem familie,vrienden,collega’s mee en betoog met Voorpost door de straten van Antwerpen !
Met Voorpost in ‘t offensief!

Busdienst vanuit West –en Oost-Vlaanderen
– 11u30 Brugge (Loppem) afrit 7 / 7a (daar is voldoende parkeerplaats)
– 12u00 Gentbrugge, Viaduct Brug (Land van Rodelaan)
– 12u30 Sint Niklaas, Hotel Serwir, Konigin Astridlaan

Inschrijven voor de bus is verplicht via oranje1302@hotmail.com of 0475/29.57.65 met vermelding van opstapplaats. –  Bijdrage € 5,-/persoon

2 gedachten over “In ‘t verzet: tégen dierenmishandeling!

  1. Organisatoren gezocht.
    Om 13.50 was ik op de Groenplaats. Vijf bekenden waren daar eveneens. Van enkele anderen kon je vermoeden dat ze ‘wachtende ‘ waren. Om 14 uur waren de hierboven omschreven mensen nog op de Groenplaats. Geen beweging. Om 14.10 stonden we er nog en kwamen enkelen ‘zoekende’ toe. Geen beweging. Nog enkele kwamen toe die ons kwamen vragen of wij misschien kwamen voor…ja daar kwamen we voor. Om 14.20 keerden enkelen op hun stappen terug in de veronderstelling dat er een verbod was gekomen, of een kink in de kabel.
    Ik wandelde tot aan De Beest, waar me werd medegedeeld dat de samenkomst plaats vond op de Handschoenmarkt. Op weg naar de Handschoenmarkt werd ik door politie op de fiets verwittigd dat ik tegen een betoging opliep en me naar de andere kant van de straat moest begeven. Een man die naast mij liep, mee met mij van de Groenplaats kwam en zijn brave hond -aan de lijn- bij zich had, werd brutaal bevolen zijn hond bij zich te houden. Vanop de Handschoenmarkt trokken circa 350 man op, met de verdedigende kreet ‘geen halal in onze stad’. De ‘pot op met halal’ zou ik offensiever vinden klinken.
    Die 350 man trok de Koepoortstraat in. Ik ben hen niet gevolgd, misschien omdat niet één kopstuk van een partij die tegen islamisering, halal en al dat niet verdoofd slachten aanwezig was. aanwezig. Om 15.10 was ik terug thuis van een verloren namiddag.

  2. Om Frans gerust te stellen: hij zit bij de juiste partij. Negentig procent mannen in de optocht, tien procent vrouwen.

Reacties zijn gesloten.