In ‘t verzet: STOP de leugens

In 't verzet 6 stop de leugens mediaEr zit meer waarheid in enkele twietjes dan in alle journaal- en nieuwsuitzendingen samen.  Raak de media waar het pijn doet.  De tv-zenders kunnen we niet afschaffen, we blijven hen financieren d.m.v. belastingen, maar de kranten kunnen we zonder meer buiten gooien.  Wie nu nog een krant koopt steunt het poco systeem.  Ga in ‘t verzet!
Hoegin@hoegin 10 u10 uur geleden

IS valt Koerden in Turkije aan, en als vergelding valt Turkije Koerdische kampen in Irak aan. Misschien die EU-toetreding nóg wat versnellen?

Regeringspartijen hielden woord: geen belastingverhoging. Taksen, BTW en voorheffingen daarentegen…

 • Je zou denken, met een vet-, suiker-, diesel-, tabak- en alcoholtaks zouden ze bij toch een gat in de lucht moeten springen?

  Hoegin@hoegin 24 jul.

  Vakbonden die betreuren dat werkgevers zich niet engageerden om personeel aan te nemen. Snappen die nu werkelijk niets van economie???

  FVE

2 gedachten over “In ‘t verzet: STOP de leugens

 1. Mijn gedacht gaat veel verder dan de gazettenpraat en nieuwslezers, die bevolk zijn van halsbandparkieten en andere papegaaien die lezen wat hun voorgeschreven is .
  De VS moest en zal voet aan de grond krijgen in Turkije en dit om de regio beter te overzien, nu onder de nom van IS zal men de Koerden in Irak uitroeien, met hulp en steun van de VS. De echte reden is anders mijn gedacht.
  Nadat het Suez kanaal verbreed zal zijn zal de zijderoute van China nog tot in de wateren van Griekenland varen en niet verder. Daar zal de grootste containerhaven gebouwd worden ten kost van Rotterdam en Antwerpen. Ook Rusland gaat zijn pijpleiding langs Griekenland zo Europa binnen laten komen. Dat zijn twee mogelijkheden die Europa en Amerika ook weet en daarom worden nu stellingen ingenomen. Wat met Jeruzalem zal gebeuren zal van Iran en Israël afhangen.

 2. Tjenne,
  1.Vergeet ook niet de spoorwegverbinding waar ik in een vroegere publicatie op 17.11.2014 naar verwees. (het ging over de eerste rit van een trein met vertrek uit Budapest naar China). Er ligt nu ook een spoortunnel on de Bosporus.
  Door de “Griekse crisis” krijgt deze spoorwegverbinding ook bijzonder belang!!
  2. Het lag er een vuistdik op dat de aanslag in Suruc een false flag was, die door het Turkse regime zal aangegrepen worden om de Koerden te bevechten.(en dus niet ISIS).
  http://crimesofempire.com/category/false-flag-terror-2/
  3.Het zwaartepunt van Europa verschuift inderdaad naar het Middellandse Zee gebied. Dat blijkt ook uit de VSA betrokkenheid (=weliswaar nog achter de schermen), bij de Griekse crisis.
  Deze VSA belangen hebben o.a. betrekking op de olie en gasvelden in de Griekse wateren.(+andere bodemschatten in Griekenland). Hier wordt in het ganse debat over de Griekse crisis valselijk over gezwegen. Zie bruggetje.
  http://politonline.ch/index.cfm?content=news&newsid=2428
  Dit blijkt ook uit het citaat uit het volgende bruggetje :
  http://www.paulcraigroberts.org/2015/07/07/greece-eu-situation-paul-craig-roberts/
  “Washington has a higher interest than the interests of the US financial interests who purchased discounted sovereign debt with a view toward profiting from a deal that pays 100 cents on the dollar. Washington also has higher interest than the interests of the European One Percent intent on using Greece’s indebtedness to loot the country of its national assets. Washington’s higher interest is the protection of the unity of the EU and, thereby, NATO, Washington’s mechanism for bringing conflict to Russia.”(=einde citaat).
  Uit dit citaat blijken ook de geopolitieke belangen van de VSA.
  Bij dit alles is het wel te verstaan dat de EUSSR belastingbetaler moet opdraaien voor deze VSA belangen.
  4.Jeruzalem :
  De beslissingen zullen hier genomen worden door de vrijmetselarij(of ten minste de top ervan=Illuminati).
  Van belang hierbij is de wederopbouw van de tempel van Salomo. Deze tempel is het belangrijkste gegeven bij de vrijmetselarij met daarbij dan Hiram Abiff, de bouwmeester van de tempel die vermoord werd.
  Over deze plannen : zie bruggetje. Het is geen eenvoudige tekst .
  Ik heb deze tekst overgemaakt aan een persoon in Rome, die het kan en ook moet weten. Er kwam geen reactie. Via een tussenpersoon vernam ik mondeling dat het materiaal te “explosief” was!!!.
  http://www.illuminati-news.com/2006/1215a.htm
  Uit andere teksten kan men afleiden dat de schepping van de staat Israël eerder een maçonniek project is :
  http://www.cuttingedge.org/news/n2012.cfm
  Zie ook het Israëlische hooggerechtshof :
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-israel-supreme-court/
  https://www.youtube.com/watch?v=jmpmGYMl_No
  Het voorgaande bevestigt nogmaals de rol van de vrijmetselarij(=Illuminati) in tal van gebeurtenissen.(in het heden en verleden). Een rol die totaal onderbelicht blijft.
  Dit laatste zullen we nog meer tot onze schade en schande moeten ondervinden.

Reacties zijn gesloten.