De EU is beledigd.

De EU is beledigd.  Het woord “fratsen” is in het verkeerde poco keelgat geschoten.  Fratsen mogen niet genoemd worden als het om financiële EU-verspilzucht gaat.
U herinnert zich dat de EU op zoek ging naar huisgerief.  Een servies en bestek dat naar verluidt iets tussen de 2 en de 3 miljoen mag kosten.

EU-volksvertegenwoordigster Vickey Maeijer (PVV) vroeg aan EU-buitenland-marescialla,  Federica Mogherini,  of ze dit soort “fratsen” voortaan van haar eigen salaris van 24.000 belastingvrije eurootjes per maand wil betalen.

De poco EU-censuurcommissie, bevoegd voor de dagelijkse goed-nieuws-show, stelde voor het woord “fratsen” te vervangen door “uitgaven” en de verwijzing naar het loon te schrappen.  De PVV weigerde.

Even raden of de omstreden woorden op miraculeuze wijze uit de tekst zullen verdwijnen verwijderd worden.

https://i0.wp.com/www.pvv-europa.nl/images/150723-Anonieme_brief_censuur_servies_vragen.jpeg?resize=328%2C433

Ctrl+ voor vergroting op uw scherm

FT

5 gedachten over “De EU is beledigd.

 1. Als die parlementslullen nog wat geduld hebben dan kunnen ze binnen afzienbare tijd rijstpap eten met gouden lepeltjes … Onnozele geldverslindende niksnutten .

 2. Het is maar net hoe het de poco’s uitkomt. Woorden, verwijzingen, opmerkingen worden geschrapt zoals het hen goed uitkomt. Vele van die poco’s weten maar 1 ding, hoe ze hun rijkelijk inkomen moeten veilig stellen. Dictatoriale middelen worden daarbij niet geschuwd.

 3. Walter, het zijn dictators, levensgevaarlijke dictators die asap uitgeschakeld moeten worden.
  Voor Europa zijn er 2 gouden regels die uitgevoerd moeten worden:
  1- alle moslims eruit en dadelijk stoppen met er belastinggeld aan te verknoeien.
  2- het EU gedrocht slopen en de misdadigers veroordelen tot levenslange opsluiting.
  Dan pas komt er een welvarend en veilig Europa.

 4. Iets anders om over beledigd te zijn :
  http://www.geolitico.de/2015/07/25/wie-deutschland-sich-ruiniert/
  Ik citeer :
  “Wenigstens 200 Milliarden Euro fließen durch die Währungsunion jährlich aus Deutschland ab. Dies macht sich überall bemerkbar: An der maroden Infrastruktur, mangelnden Investitionen in Wissenschaft und Forschung und nicht zuletzt fehlen sie im Geldbeutel der Bürger”(=einde citaat).
  Dit citaat is ook van toepassing op Vlaanderen!!!(voor een weliswaar kleiner bedrag, maar dat procentueel nog hoger is).
  Dit zijn bedragen die moeten op tafel gegooid worden en waarmee de burgers elke dag rond de oren moeten geslagen worden. Zeker nu we volop in een “tax lift” zitten.

Reacties zijn gesloten.